Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
graha LEGENDA ...
Zasto primitivci, ukoliko smatram nepodobnim ovaj njegov pokusaj artikulacije misli ti odmah uputis takvu kvalifikaciju... Lik je umni odron, i zasto onda da njegov raskorak u sinapsama mi okarakterisemo kao nesto hvale vrijedno. Zamisli da ovakvi kao on preuzmu primat u drustvu, pa kakva bi to zajednica primata bila... Tvoje pronalazenje smisla u njegovim tekstovima meni nagovjestava nacin tvog prijema informacija, i stanje u kojem ti dozivljavas emocionalni podrazaj. Nisu sund samo cajke nego i ove nebulozne bajke.
pozer
puko ko reaktor
Bravo Graha, necu prestati vjerovati u ovu drzavu dok god je ljudi poput tebe...pa makar bilo 1kao ti nasuprot 1000 malogradjana, primitivaca i sitnih dusa poput ovih vrlih, ucmalih, jadnih komentatora iznad.. Ti svojom muzikom otvaras oci i dajes \"smisao\" primitivizmu i poremecenom sistemu u kojem smo zapali... Kome si negativan, taj nema mozga!
covjek je sigurno najbolji tekstopisac u drzavi! a vi sto ne razumijete, okanite se corava posla i okrenite vama jasnijem stivu.
Sto je ovaj alternativac bolji od cajki, turbofolka... niti je ova njegova orijentacija normalna a ni ova druga, bleje ovce na obje strane, i socijaliziraju se abnormalne drustvene norme,
bravo fotograf
dobro je. nakon jucerasnje mahaluse 2 i one pametnjakovicke nesto vrijedno paznje.
poput Gestapo oficira :)
ćelo iz horor filmova