Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva revolucija dok se rodis krste te, uce ti na uho, pa te onda spricaju te sa 4-5 vakcina, ozrace te rengenom, pa te onda posalju prvo u ckvu i djamiju pa onda u skolu na treniranje pokornosti i pune ti glavi glupostima koje toliko ponavljaju da tvoj mozak vise ne bude u stanju razmisljati osim razmisljanja u krug bez mogucnosti izlaska iz tog kruga, pa te onda ustrase da su svi zli osim onih u sluzbama gdje ti ugrade u glavi crv sumje u svakoga i na kraju KUPE TI TELEFON I LCD da te skale!
@Kasela a ti bi da budemo kanibali ... jbg u ljudskoj naravi je da slijedi ..eh sad koje je manje zlo ?
Stotine komentara na Oricu, ovdje trideset. Hoćemo ikad prekucat devedesete i krenuti naprijed?
Gomila gluposti. Digitalni svijet je omogućio ljudima dostup infrmacijama koje nikada ne bi saznali. Od idejnih koncepata, do projekata, sve je na internetu. Čega bi se Dino ti odrekao? I ako nećeš liberalni kapitalizam, šta bi ti htjeo? Komunizam? Feudalizam?
Nismo imali kupatilo u selu pa smo se noću polivali gde ko stigne oko kuće. Jednom sevnula munja i obasjala golu babu ispod stepeništa.Užas.
taj sam
Danas se tzv "obojene" revolucije izvode uz sponzorstvo upravo ovih koje je Dino označio kao "neprijatelje". U RS se priprema već duže vrijeme jedna "obojena" (baršunaste su tzv "spontane") . Gradi se na slučaju "Davidović" , USAID je uložio ogromne pare (BIH i Srbija 18 miliona dolara) u propagandu i pripremu nereda. Za planiranje je angažiran čuveni "Canvas" koji je rušio režime u Tunisu i Egiptu tzv "arapske revolucije". Nema više ideoloških revolucija.Samo pare.
HHAHAHH uvijek su pare bile u pitanju
Dolje SDA!!
i šta kad bude revolucija? Uvedu ti sankcije i kraj priče. Nemaš ti veze o politici.
@samp1ta ahhaha naravno, pravi bosanski gazda! Rođo, ako plenumi opet budu upravljali, jadna nam majka. Anarho-komunističke nebuloze propagiraju samo ovakvi ''umjetnici''. Uostalom, produkt svake revolucije je samo novo društveno pregrupisavanje...nove elite stari recepti... i dok oni izbacaju svoju prašinu narodu u oči, ode barem 30 godina ni u šta... imaš izbore, kakvi god da su, korsiti sva sredstva,al imaš legitimitet kasnije
@samp1ta Naravno, to je stvarnost. Samo kažem, teorijski, to bi bilo najbezbolnije. S tim što bi ljudi morali prestat da se prodaju za cvaju.
sve potpisujem!
Mnogo toga si upravu ali čitav svijet je trenutno u tom problemu a kamoli mi. Mi nemamo ljude sa idealima da bi se pokrenule revolucije. Narod nije glup i on uvijek prepozna prave ljude i iskrenost kojih sad nažalost nema. Vladaju interesi i sve je svedeno na to. Evo da si se ti kandidovao glasao bi za tebe ali vidiš li se ti sa ovim mungosima na vlasti? Normalan čovjek bježi od tamo.
Ti Dino pokreni revoluciju a svi ćemo za tobom jer revolucija je jedina solucija!
kapitalisti loše društvo stvaraju namjerno, maloumnici ukoliko su patriote iz dobrih namjera. da bi se manje mučili odnosno da bi jeftinije prošli kapitalisti podupiru patriotizam kod maloumnika kako bi oni svojim sredstvima ostvarili njihov cilj.
Jako fin gospodin od finog oca i majke u zemlji papaka i cobana upakovanih u strnke i odjela.