Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos da predstave nisu tako kasno... Ovako izgleda da je MESS samo za ljude koji su iz Sarajeva. I to je bas bezveze.
Sta ti je jos dedo isprico jesu li odmah poslije osnivanja krenuli na Moskvu??
ja se mogu pohvalit da mi je deda bio u partizanima od samog početka rata i savjetnik Raifa Dizdarevića ja sam KOMUNISTA SMRT NACIONALIZMU - SLOBODA KOMUNIZMU SMRT FAŠIZMU - SLOBODA NARODU
@Konan bravo majstore rekao si sve što sam ja mislio.Očigledno da su svrbi bivše jugoslavije u nekoj vrsti \"arijevskog tripa\" i da su oni mjerilo za sve...Reče mi čovjek ovo:Da vidiš kako arkanovci plaču ko mala djeca kad ih zarobiš.srbi moraju(ili bi trebali da shvate)DA SVOJE PROBLEME MORAJU DA RJEŠAVAJU SAMI SA SOBOM...jeste li čuli svrbi...MORATE SVOJE PROBLEME SAMI DA RJEŠAVATE...DALEKO VAM KUĆA GENOCIDAŠI.
Super...Komunistima i tzv antifašistima tipa psihopate Dine Mustafića je preostalo još samo da po pozorštima izigravaju dvorske lude i budale. :). A cijelo vrijeme od 41do 92 bili su izvrsni glumci koji su glumili u naučno fantastičnom filmu \'\'Bratstvo i jedinstvo\'\'.Zatim su bili i izvrsni scenaristi horora \'\'Genocid nad Bošnjacima\'\'.Dakle komunizam kao ideologija još egzistira samo na pozorišnim daskama i na smetljištu povijesti.HVALA p.s Ako je handžar divizija osnovana 1943. nikako je sarajlije nisu mogi ispratit 1941.
Koliko vas se moze pohvaliti da mu je djed bio u partizanima?
A gdje li je frustrirani Avazov Vodic kroz snove sa polupismenim komentarima? Da nam ga je zaposliti da pise po forumima,da nas ne maltretira u vlastitoj firmi.
NARAVNO Sarajevo=Bosna i Hercegina-PORUKA je za sve one kojima je FASIZAM u SRZi duse,BOSNA PRKOSNA OD SNA! BiH4EVER!
Sarajevo je jedini grad u Europi gdje je dzamija,katolicka il pravolslavna crkva i sinagoga zajedno zivjele i opstale od fasizma! TAK ce bit i u BUDUCNOSTI! Zivjela Kultura MULTI u svakom smislu i ANTIFASIZAM na svakom nivou! BiH4EVER!
Hajde bolan palosane i pesine german je bio gospodin za vas stoku preko Drine, za ruse i ostalu bandu Doduse vas je bilo najvise u partizanima 44 kad su se penzije dijelile, vi ste uvijek tu gdje ima nesto za dzaba. Uvijek me zanimalo zasto su srbi pravolavci a nisu recimo katolici? To je pitanje svoih pitanja koje pojasnjava tvoje mentalno onanisanje. Shvati da nema vise debelih sendvica koje ti je tata onako za dzaba jeo. Sad mozes samo da pusis. I na kraju gdje su vam ti partizani? Nestase preko noci, a koliko vidim samo se jos motaju po Bosni sto govori sasvim dovoljno.
Ej bre vi peroguzi govore o antifasizmu, alo, bre slinavi gde ste bili \'41-\'45? Uz ustasku NDH i nacisticku Nemacku. Kako vas bre nije sramota da vi odredjujete ko je fasista a ko nije? Pa naravno, da ste imali obraza ne bi tursku veru uzimali. Prokleti do veka bili i sram da vas bude poturice i fasisti!!!
Ej bre poturice govore o antifasizmu, alo, bre slinavi gde ste bili \'41-\'45? Uz ustasku NDH i nacisticku Nemacku. Kako vas bre nije sramota da vi odredjujete ko je fasista a ko nije? Pa naravno, da ste imali obraza ne bi tursku veru uzimali. Prokleti do veka bili i sram da vas bude poturice i fasisti!!!
I Sarajevo je te davne 1941. godine ispratilo handzar diviziju na ruski front da bi se danas unuci pripadnika iste busali antifasizmom. Zasmrdite li nekad sami sebi??
Možda je i bolje što se ne komentariše puno, neka barem ove stvari iz kulture budu bez prostakluka, da se popravi prosjek što se tiče bontona na sarxcom. Svaka čast kulturi i sve to ali drug Dino je po meni estreman u svome antifašizmu, antinacionalizmu ili anti čemu drugom, možda je nekad recimo fobičan na neke stvari, poput islama. Al hajde, ko radi taj i griješi.
@Za sve dosad komentare Covjek je brezobrazan,slijep i velika neznalica. U tudjem oku vidi trunkicu a u svome oku nevidi medvjeda. Dosadasnji komentatori optuzlili su jos nepostojece za nekakvo uskracivanje iz kulture a i oni ni rijeci nisu posvetili kulturi osim ogovaranja i traca. Dobra scena u Sarajevu ali mirise na slabo raspolozenje i zavidluk,fali Bosni patriota sto dadose za nju zivote,vecina danasnjih ljudi su prodali dostojanstvo,kulturu i obraz sve je zbog licnog interesa...