Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizdicu se u pogledu vidi zlo i licemjerje ... On nista uradio nije, osim sto se dobro naputovao, najeo i napio na racun drzave! A zena mu po Ferhadiji usred radnog dana sa L.Vuiton torbicama setka. To i nije neki problem, ima se moze se. Ali je problem sto bi tada trebala biti u Pokopu na radnom mjestu, na racun kojeg prima pozamasnu placu!!
ma ta hajta nikad nije na poslu!!
VAŽNO JE DA SU SE UHLJEBILI A KOGA BRIGA ZA RADNO RIJEME
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ZNAJU LI OVI SDA - OVCI IŠTA DALJE OD TURAKA
@JovankaBroz1, SDP je i propao zahvaljujući ovim ublehašima i dinar efendijama poput Mirka Pejanovića. Samo se šlihta SDA-ovcima i udruženjima pod kontrolom kriminalne organizacije SDA. O ovom SDA papku Rizvanu Haliloviću ne vrijedi trošiti riječi. Seljačina.
Jugobalije povrate samo na riječ Ahdnama
Ovi iz SDA sve nas više uvaljuju.
Zvizgonja
Kome su je sve urucili, potpuno je izgubila znacaj i simboliku. Zadnji primjer samo potvrdjuje tezu.
Zna li ovaj Zvizdić išta raditi osim slikati se ?
Nemam nikskav komentar. Hebo vas upravo ,,sultan,,.
Pizdicu lopove ta nagrada nema vrijednost kada je mozes Dobiti Ti, bas jadno dezerteru
Zna li tko je li Hitler uručio kakvu povelju Norvežanima i dali je norveški kvislinzi slave i veličaju kao povelju koja štiti ljudska prava?
jedan bezvezan , bezlican lik, iz plejade takvih beskicmenjaka koji su prodefilovali alijinom strankom ...
Za sta nagrada???! Sto narod nema sta da jede????
DENISE TO SI DOBIO UTJESNU NAGRADU STO SU TE ISPALILI SA KANDIDATUROM,JER TI NEMAS NIKAKVH ZASLUGA SEM PUTOVANJA I SLIKANJA
tako bitan historijski dokument i vi ga uručujete nekom tamo š*pku koji je samo zla zajedno sa svojom SDA nanio
citam komentare na klixu i skontam da ih je pola ovdje spremno za psihijatrije
Šta ti dođe Lorenc Listo
vecem licemjeru i prevarantu od Pizdica niste mogli dati nagradu, Pizdic je osoba koja samo zna da se slika i baca ublehe.
Šta je on uradio na poboljšanju multikulturalnosti, ljudskih prava i sloboda u BiH? Jedino što se naputovao na račun države.