Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pie fee cd
Aferim Konakovicu i Kojovicu.Sad kad u eresu budu pratili kanton Sarajevo i kad budemo Bosnjake postavili za direktore rtrs-a,mup-a rs,privrede rs,cistoce rs itd.Onda ima da Bih fercera pravo.Slijedimo svi kanton Sarajevo po multietnicnosti😂😉
Ovo neka kultura? Sramota me gdje zivim. Pa ovo se samo kod vlahadije smatra kulturnim dogadjajem.
nipodaštavanje tuđih kultura po najviše govori o tvojoj kulturi
Hercegovac moze biti samo stari Bosnjanin iz Zahumlja i Travunije. "Hrvat" je vjestacka nacija i Austro-Ugarska propaganda. Jedino vi iz zapadne Hercegovine ste pokatoliceni Servi kao i vas Cirilo Covic.
@MoRamboProstitucije cuj pokatoliceno servi a iz Bosne ?
@CuvarCasti stanovnici zapadne Hercegovine su Vlasi. A Srbe u BiH su dovukli Turci tokom Osmanske okupacije. Na Wikipediji imas pismo od putopisca zvanog Benedikt Kuripesic (nisam siguran dal' se tako zove) i fino je zapisao da u BiH imas Bosnjake katolike i muslimane, pokatolicene Vlahe i Smrde-cigane.
Bravo 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Napokon oslobodjenje sarajeva ☝️
Dobra nam je ova tradicionalna nošnja pravo. Haman k'o britanski i francuski plemići birvaktile...