Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo lejla!
Cuka atleticar iz Francuske i Italije :)
Duboki naklon, majstore.
Komentar za deset !
zasluzio je daco mnogo vise....
legenda ..bio je i ostaće..veliki sam ljubitelj njegove riječi..ne znaju to svi napisati tako..da je bogdom još koju godinu proživio..
Dara je Srpkinja, kakav rođendan, ko će slavit?!
Ne rise.
DIVI ČUKE :)
Evo crayingujem zbog toga kako je to tužno . Uaaaaaaaaaaaaaaa . Šmrc, šmrc,
Mislim da bi ti familiji bolje pristajao logo xxx.
Stavite jos jednu (bistu) al napolje da imamo gdje smetlje odlagati !
Kazu da su iz provincije naljboji j.ebaci . Pitaj mamu sta ona misli po tom pitanju .
S je pocetak od rijeci stoka sto je ubuduce tvoj prefiks . Da ti je mamu derao jos jedan S zvali bih te SS i na glavi bi imao fes i naravno bio mnogo,mnogo pametniji ! Al kazu da ti se mama volila sa drugovima derati za vrijeme ofaziva pa je normalno sto tako razmisljas .
Bili smo cimeri za vrijeme rata u bolnickoj sobi. On ranjen kada je izlazio iz kafane, a ja na liniji. On mi je svo vrijeme govorio: \" E moj stari, da si bio sa mnom bolje bi prosao!\" LJekari su se vazdan grebali od njega za cigare, a fizioterapeuti ga drzali ko malo vode na dlanu zbog toga sto je imao uvijek cuge kod sebe. Legenda!