Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je 100% tačno. Nesposobna i beskorisna ološ, koja trenutno vlada našom dragom i lijepom domovinom, upravo je slika i prilika naroda koji ju je birao. Dobili smo što smo zaslužili. I svaka čast, ne zna se ko je gori, naši, vaši, ili njihovi...
kad otvore oba oka ...znace:)
pa javio se nam se tanovic koji osim izjave za medije nista drugo nije uradio!
Bravo kiklop77 miion posto tacno.
Svaka cast Danise, sve si tacno rekao.
nije tacno da je ona demokratska drzava, ona NIJE vladavina naroda, vec partija i MZ koja u BiH vidi svoje resurse odnosno 12 ambasadora vele sila. Oni nisu dozvolili BiH da dobije demokratski Ustav jer ovako je lakse da se zemlje poput Turske, Rusije, Amerike i EU mjesaju u BiH i kontrolisu je na stetu gradjana BiH. A za ovo je po dobro kriv Alija Izetbegovic, htio je islamsku republiku, a dobio je fildzan drzavu. Da bih se jedan zakon usvojio potrebno je nekad 8 bosnjaka, 2 srbina i jedan hrvat da se zakon usvoji. Pa tako covic hoce jedan covjek jedan glas u Mostaru ali nece u Sarajevu!!! Hrvati i srbi naravno nikad nece reci da BiH nema demokratski Ustav od straha bosnjacke dominacije i serijata. Dakle, BiH je diktatura odredjeni predstavnika naroda. Ti predstavnici jesu demokratski izabrani, ali samo od svog naroda dok demokratija nepoznaje kandidaturu na osnovu vjerske, etnicke, nacionalne pripadnosti. A i sam Dejton je nedemokratski jer negira vecinu i manjinu.
kakav narod takva vlast; kakva vlast takva država.
Svijest ljudi se neće promjeniti dok im se ne promjeni psiha jer pate od ratne fobije, iracionalnog straha ugroženosti vlastite etničke pripadnosti, pa zato zabluđeno glasaju na tom osnovu, te zato političke stranke uvijek prije izbora prave ratnu atmosferu i sve temelje na etničnosti i ugroženosti. Treba ljudima masovni psihijatrijski tretman da bi došli sebi ili prije izbora u zraku avionima raspršiti kakvih ljekova da bar tada dođu sebi i ne osjete fobiju i razumno postupaju.
kakav narod takva vlast i drzava kratko i jasno receno nema se sta dodat
ma daaj,ko misli da ce se sista promijeniti poslije izbora grdno se vara..jer previse je onih "nacionalno zadojenih" kojima je bitno samo da je musliman,srbin ili hrvat...a sto on nema sta da jede to je manje bitno...i treba nam tako..malo nas je al smo govna!!!! :)
http://www.youtube.com/watch?v=Llv3zdjErJw Zbog rata,moja drzava je podjeljena na 2 dijela ne zna se,ciji politicari cine gora djela al njima su bitna odjela, a ne drzava cjela, bitna im je podjela na vlasti da mogu sto vise od naroda krasti al jednog dana i oni ce pasti njihovo srce da kuca ce stati! Allah ce to dati i allah ce sve da kazni zato dobro se pazi,cuvaj se pravog puta koracaj po pravoj stazi
znaci mi smo kurtoni svi .jer nam je drzava kurtonska
Jeste Danise, u pravu si. Drzava jeste ogledalo nas samih! Npr. i ti si pokusao da nesto "promjenis" osnivajuci svoju stranku koja je trebala da bude nasa! Prestanite vise sa osnivanjem stranaka, pocnite da djelujete konstruktivno a ne destruktivno! Ipak ste vi nasa krema drustva, intelektualci, gradska raja i ko ce ako vi necete? Nazalost, i ti si jedno od brojnih razocarenja sa poduge liste! NIKOME NE VJERUJEM, ili kako kaze Dubioza SVI STE ISTA G.....!
jedina tema na koju nikad nece napraviti film!!! predugo bi trajalo,a u epizodama ne ide!!! je.bo dinastiju!!!
treba nama diktator ko staljin kad sami ne znamo sta hocemo
ma mi smo stoka od naroda prodali bi se za cenera...
ima istine u ovome što kaže danis, ali ima i demagogije, ako nije bitno da li si hrvat, bošnjak srbin itd., što ne ostašmo živjeti u "velikoj srbiji", ne bi bilo rata i 100% bi ekonomski bolje stajali nego danas, e moj danise, nije bitno, kad je "nas" najviše, ali ako nas je manje, onda odjednom postaje bitno...