Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije vijecnica namjenjena da bude biblioteka, prvenstveno za studente?
Ovaj Komšić ,,se ubio,, za pričanje bajki dječici do 4 godine, baš je smiješan a kada pomislim da mi ovaj lik ,,vedri,, gradom Sarajevom obuzme me neka ružna jeza. Da ništa ne pominjemo, ništa što je bio dužan i mogao učiniti ali onakav Bezistan u srcu Baščaršije gledati godinama kao ,,buvljak,, sa smrdljivim smećem od sintetike i skaja može neko ko nema veze sa životom ili neko ko mrzi grad Sarajevo.
Danise svaka čast! Jedina mana ti je što malo ,,,glašpe,, kada gostuješ na nekim TV kanalima kako u Federaciji odnosno BiH nije sve tako crno i kako se stvari mijenjaju na bolje. VRLO IRITANTNO. Možda kod tebe lično ali Danise, vjerovao ili, sve je gore i gore. Uzalud ti trud sviraču, ali broj otvorenih javnih kuhinja, nezaposlenih bijednika, prošnje novca za liječenje djece (više od 10 godina, svaki dan za po nekoliko djece) penzioneri gladuju, o čemu ti pričaš Danise?
pa i on je vlast, mora malo pričat
naš ponos
Ko ga je primio?
Dao im ga Ivo u Vecnici