Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dao je sreću i smijeh generacijama. Učio nas je da poštujemo čistotu srca, ponos, čast i idealizam, uz šarenilo komedije.. I mi smo ga voljeli.., onako kako djeca vole, srcem i trajno. A opet je bio toliko sam i nesrećan da je izabrao smrt umjesto života.. Ta me činjenica rastužuje sve ove godine.. Hvala mu za sve.
Zagore. ljeci se. Zar nije Cikin djed apotekar, mozda ti uspije sredit neku pilulu.
Branko Copic se nije ubio iz straha, nego od sramote. Za razliku od ostatka SANU ovaj je covjek imao i obraz i srce. Hvala ti Branko za sve knige moga djetinjstva! VJECNA TI SLAVA BRANKO COPICU!
Kad mu je bilo svega dosta, Branko je skocio sa savskog mosta, rece davno Bora Đ.
Upravo citam njegovu knjigu. Orlovi rano lete.
R.I.P.
Čovjek!
Junak mog djetinjstva, otici cu danas da mu odam pocast. Veliki pisac i sto je najbitnije antifasist.
Drug i dan danas imam njegove sve knjige na polici, kupio stari nekad davno a ja sacuvao. I samo jos nesto, nije on nas "ucio" on je imao svoju viziju i ako si je razumio razumio si, a ako ne ... steta. Ti si izgleda od ovih drugih.
@ coban zarko meni je sasvim jasno sta pokusavas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)