Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je nažalost jako loše otpjevano. Dobro zamišljeno, ali se Damir muči dok pjeva i čak ne slijedi potreban tonalitet, da ne govorimo o nedostatku zamišljenog umjetničkog efekta... On je iz muzičke porodice, bar bi trebalo da zna da se obrati kakvom nastavniku glasa ako već nije rođenjem dobio dar. Voljeti sevdalinku i dobro pjevati sevdalinku mogu biti dva različita svijeta. Da je Toše živ, ispričao bi koliko je rada uložio da onako otpjeva Dilbera.
PEDER I ATEISTA
Bilo je divno!
Kakav servilan naslov redakcije Klixa. Noc ispunjena notama i emocijama? Umjesto noc ispunjena jos jednim pokusajem medijski eksponiranog drekavca da zivi na racun rahmetli dedine slave. Sramota.
već sam komentirao , ovoga gospodina.....ma ne možeš praviti od bureka , pitu sa mesom, nikako...a ovaj uporno se gura jer je NAŠ eeee
ovi što pucaju minuse, do sada sam govorio sa zadrškom,a od sad ...PA on reve ko magarac....dedo mu se vrti u grobu....
Tradicija se ne prilagodjava nikakvim modernim tokovima, ona je takva kakva jeste sa svojim zakonima...Sad je pitanje da li ovi muzicari istinski cuvaju sevdalinku, tradicionalnu pjesmu nastalu iz dubina duse bosanskog covjeka ,ili sevdalinka cuva njih u medijskom prostoru?
Pjevacke sposobnosti ovog drekavca su sramotne. Zgadio mi je sevdalinku. Ako je Zaim znao pjevati, ne znaci da sin i unuk moraju. Zabraniti ovom umisljenom pjevacu da ostavi sevdalinku na miru.
Nije lose za slusati ponekad, prilagodio sevdalinku svojim pjevackim mogucnostima koje nisu bas na zavidnom nivou ?