Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to je problem što je kod nas svako zvijezda i Maca diskrecija je po našem zvijezda, nema nekog kriterija. Svojim ponašanjem na terenu pokazao si Damire da nisi ni Z od zvijezde, a da ne govorimo o bahatom ponašanju i napadu na policajca koji te zbog prebrze vožnje zaustavio u Olovu. O sumnjivim mečevima da ne govorimo.
Džumhure ti si pokazao da si jedan neprofesionalac u najmanju ruku, šta mahalaš kad dobiješ priliku nije tvoje da mahalaš, npr nisi na nivou jednog Džeke, koji je puno više u karijeri postigao od tebe, pa ga raja svako malo kudi i sere po njemu, al čovjek je profesionalac ne zanima ga šta se događa u mahali, jer je postao svjetski čovjek, a ti si još mahalac...
Svima onima koji su se napljuvali u svojim komentarima toplo preporučujem da sljedeće godine prošetaju crvenim tepihom!!! Baš me interesuje kako bi se Vi obukli, i ko bi vam bio stilista???
sereteli serete, dobro vas cojek prozro. evo i dokaza jer serete i poovom stoje reko nesposobnjakovici.
Dost' solidna plavusa
ma ko vam j**e mater, ko si ti da pricas nesto, odigro 2 meca sa federerom i mislis da si neko i nesta, i jesi levatima kojima malo treba da se dizu u nebesa...mali spusti se na zemlju i treniraj, mada od tebe slabo da sta vise bude, treba tebi hljeba domaceg da nesto postignes za kurcenja..mrss svi
Ma daj Fedex bi te dobio sa reketom za stoni tenis
To je zato što mediji i od kretena prave zvijezde npr. Ekrem Jevrić.
Ti nisi nikakva zvijezda, prosjecan teniser koji dobija medijski prostor i to je sve. Kad prestanes da se kladis protiv sebe mozda bude nesto od tebe, a ne onda protivniku treba poen do pobjede ti predajes mec kao povreda nisi se mogao strpit jedan poen
Neosporno ima kičeraja, blamaže i blamova. Ima naravno i čitava ergela sponzoruša, mada jako malo sponzora, začudo. SFF je sjajna stvar koja se događa u Sarajevu, koja je napunila hotele i ćevabdžinice, granape i nadajmo se kina. Svi će zaraditi, svi su "dobri", jasno, izuzev onih koji sjede u skupim kavanama uokolo plačaju skupe kole i kave i nitko ih ne primjećuje, mada silno žele da budu viđeni... SFF u Sarajevu je jako sličan Holivudu, samo u malom, ali je posve ista količina snobovštine, kičeraja i jeftinih štosova, logično, u proporciji. Karakteristično, to mase vole i što da ne, treba im to i priuštiti. SFF je uz sve u značajnoj mjeri doprinijelo ugledu Sarajeva i eto, moj prijedlog za narednu 6.-travanjsku nagradu grada Sarajeva da se doddijeli SFF u kao manifestaciji koja je doprinijela jačanju ugleda ovog lijepog grada.
U Bosni nema trajnih vrijednosti nego se one formiraju od vlasti do vlasti! Nazivi ulica, skola, parkova,mostova... Pojedinac postaje ili prestaje biti neko, ovisno ko je trenutno na vlasti... Zalosno.....
Ovaj crveni tepih je samo nekatara za hranjenje vaših kompleksa, To nema veze više sa filmom niti sa umjetničkim težnjama. Valja da se nahrane vaša ega, wanna be "zvijezda" poput tebe. A daleko si ti još do zvijezde.
Sorry jarane.. al kako da te ne pljuje čaršija kad ti je djevojka na ( kakav-takav) crveni tepih došla u spavačici....?!!!! OK, ti si naš idol, sportista, ti možeš i u tenama...al spavačica...ako ništa ovdje se urediš da ne priča ćaršija!!!!
A zvijezde i pichke materine.
hajde mali ne ukivaj se odma u zvijezde,mukotrpan rad a rezultat sigurno dolazi,zelen si još
Dzumhure, da si zvijezda kao sto mislis da jesi, ta plavka bi na nogama nosila Valentino, umjesto sandala iz Retra za 50 KM (sad na snizenju vjerovatno u pola cijene), umjesto te velike torbe nosila bi vecernju torbu, a umjesto spavacice/haljine za plazu ili eventualno za Barlotti, nosila bi neku smislenu kreaciju. Ovako mi izgleda kao da si pokupio neku fufu usput, i rekao joj maco vodim te na red carpet, pa jadna nije stigla ni torbu da zamjeni.
kada se pojavis na ovoj lakrdiji od crvenog tepiha, gdje je dobrodosao ko god pozeli (za cijene se obratite u reziju) tu si da bi se isticao u javnosti. onda je sasvim razumljivo da te popljuju ako se pojavis u jeftinim cipelama, spavacici i bez trunke stila. ali mladi su jos, naucit ce :)
Vinkomat varas se, crveni tepih se vrti upravo oko toga sta nosis. Stilisti svjetskih zvijeda od tepiha do tepiha pomno planiraju kombinaciju za sljedeci. A kod nas mozes slobodno doci izgledajuci kao da nisi imala puno vremena da se sredis, a decko te u zadnji tren skupio i nije rekao gdje te vodi.