Predstavljen film "Fleke"
0
Crvenim tepihom prošetali hrvatski glumci
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li ostavili fleke po tepihu ??
\'ta će Hrvati, ja im kroz noge probacivo...
SUPER ! A MI SMO U HRVATSKOJ GRAĐANI DRUGOG REDA, TO IM GOVORE ISTAKNUTI NOVINARI I POLITIČARI . E ZA OVE JE OTIŠLO 200.000 KM IZ GRADSKOG BUDŽETA. AFERIM GLUPI BOSANCI, VAMA NA MORU BROJE KOLIKO SI PUTA OTIŠAO PD TUŠ, A VI VELIKODUŠNO PROMOVIŠETE NJIHOVE KLOCEVE OD SVOJIH PARA
Gdje je Tarik Filipovic????
I JA SAM ZVIJEZDA AKO SU OVO ZVIJEZDE Koje zvijezde u p.... ma Ovaj festival je cista prevara, izgleda da neko ovdje ubire velike novce ni za sta
Željana bi da joj ga Tomy malo vista, ha... Sram je bilo!
Na bosanskom se fleke kazu drkotine.
Evo dolaze u Sarajevo katolički fundamentalisti zakrabuljeni u neka bebasta lica i još s tamo nekim Talijanom kao paravanom. Eno mafije!!!!
Em ne razumiješ čitati, em ti fali mozga, em si bolesni nacionalist. Bogu hvala ne određuješ ti i slični tko će doći na SFF. Žalosno.
kome smetaju sad volonteri jeb.eni? ima li nešto da vam ne smeta? aaaaaaaaaa
svaki dan isti re.t..ar.d.i.r..ani \'volonteri\' na slikama, mars u pm !
na sta smo mi spali da nam hrvati gostuju na festivalu, pa ti ne znaju reklamu kako treba napravit.Imaju 3 filma kako treba i to je to..a jadni slomise se snimajuci i kad pogledam ove komentarte herceg bosna fuj kakvih idiota ima kao oni nam drze festival..mogu ga samo ukopati da nas ne posjete vise cak ni reziseri sa madagaskara
dobar SFF--cijenator.ba
I ja sam se prošetao goz go kroz kuću,a tepih mi crveni,i boli me racku
Filmska industrija jest ono po čemu je Sarajevo poznato na području bivše Juge. Ajde to okolina zna, kad ne znaju oni koji žive u BiH. Razina obrazovanosti mlade generacije je zapanjujuća. Nastavite s promicanjem filma i dalje. To je vaš brand.
ma nema, sve zvijezda do zvijezde na SFF-u......
Nemoj da vas mi skrešemo iz Hrvatske, plakat ćete da su vam Bošnjaci dobri. Držite se one koze Kosor dok još ima neko značenje u Hrvatskoj. ;)