Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix ne objavljuje da su djeca osvojila dvije bronze na olimpijadi iz fizike u Ljubljani. Treba podrzati nase mlade nade !
HDZ galerija?
mašala-zna Čovke da u kulturi i umjetnosti leži snaga i moć države i naroda (kao što i Dodik zna, njegovi muzeji su redovno finansirani). Samo ovi u FBIH uništiše sve od kulture i umjetnosti što se uništiti dalo Doduše sama kolekcija ove Galerije mi je nejasna. ko je skupio kolekciju? da li je prvo bila privatna pa je onda umuzejena? ne može se u par dana prikupiti veliki broj originalnih djela još iz navedenih epoha historije umjetnosti XD svašta mi ovdje nešto smrdi
Cudi me da nije pozvo pobratima dodika da mu zapjeva
Gdje njega uvedoste, da to vidi. Mislim da ce ubrzo nesto nestati. Naravno, dokaz ce da se izgube u magli.
Je li istina da ce zbog Kabirija zrinjski dobit dresove u duginim bojama? Kazu da je gay...
je li i ovde palamudio o izbornom zakonu....
Åsa hahaha gledajte mu usta.😂😂
Kako bi on to svuko u ravan kao aluminij
Bravo 👋👋👋
Cestitam Covicu
Zidov sa perikom vraca uje u zivot
garibi ne zna da su hosovci ganjali jevreje i gdje god ih nasli poubijali..a
ko da je slikao neki soson sa pesteri
Čuj 300 miliona. Kod nas će to brzo biti pokradeno.. 🤣Ovi naši političari vole ogromne sume novca. Sića im ne treba. 🤣