Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@JAH slazem se. Bio sam i ja tamo, i to je politicki placena rezirana predstava koja ni U od UMJETNOSTI nema, zaprova ta serija pokazuje kakve budale mi proizvodima, i socijalu u drzava a predstava k.u....rcu ne valja!!!! uzas od uzasa al mzoe od nas sve,
potpisujem gornji komentar!sramota!!
A izvjestaj za CNN Worldreport (dio programa za dopunu) kao i do sada, uradili Hayat TV i Senka Hadzovic i Kenan Cerimagic, kakvo objektivno!!! Kada reportaza o istom bude od strane nekog izvornog CNN-ovog novinara koji dodje u RajvoSa striktno radi toga, onda se javite. Ovako je na nivou komsiluka.