"Sarajevo kojeg više nema"
0
Čedo Jovanović specijalni gost manifestacije
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam na multiovom i multionom (Amira, Damir, Mustafa, Armin i Aldin Kurić Al\'Dino), ali ovdje fali neka ikebanica. Nije valjda da ih je nestalo???! Nema više Sarajeva koje je postojalo do 1990., sve ste rastjerali, malo u kazane, malo po svijetu. Doduše je grad i dalje multikulti, ima Sirijaca, Jemenaca, Arapa, Turaka, pa pola Sandžaka i dobar dio Kosova. Nek\' su vam je i Allah dž. š. i Bog na pomoći!
cuj istinski dragulji sevdaha: aldino, muzaferija, derpe damir... pa ko sve ne radi danas svoj posao, ko li je ovo napisao, ovo nema ni na hayat!
Utemeljitelj Sarajeva Isa Beg Isakovic-grada u kojem je cvjetala multikultura dok su u ostatku europe na lomachi spaljivali i ognjem i machem pokrstavali.Sarajevo kao relativno mlad bosanski grad je od tada pa do danas simbol europske multikulture,mjesto u kojem su nesmetano nicale i crkve i dzamije i sinagoge jedna pored druge.I tako je ostalo i do dana danasnjeg,iako su vecim dijelom balkana vec odavno u plamenu izgorile sve razlicitosti multikulture koju su iza sebe ostavili osmanlije.U Srbiji,multikultura i sarenilo etnosa i bogomolja je nestalo u plamenu genocida,jos tokom balkanskih ratova
Hoćel biti Ardijana Pribinja u halterima , tangicama, mrežastim čorapima, rolšuama na stopalima (br. 42.) i maHramom na glavi da ibadeti malo uz vino, gitaru i flautu svog voljenog muža??????
\"Sarajevo kojeg više nema - Čedo Jovanović specijalni gost\" Sve ste rekli u naslovu!
zasto pridajete znacaj opskurnim manifestacijama. \"najznacajnije gradjansko priznanje nevladinog sektora\" - znate li koje su nebitne nevladine organizaciej organizirale ovo? palo nekome na pamet da dodjeljuje priznanja. na osnovu cega??? ko su oni da procjenjuju neciju vrijednost i zasluge???
nek je i aldino tu, bez njega bi bilo bezveze.
Cedomir je poznati korisnik opojnih sredstava a bice toga da ima u Sarajevu dosta.
Hoćel doć i RAdovan, jer i njegovog Sarajeva koje je dočekivalo brđane iz katuna više nema.
Čedomir Jovanović, nominiran u kategoriji za međunarodni doprinos razvoju kulture i kulturne baštine grada Sarajeva?Bože me sačuvaj!!!Gdje je on prije doprinosio?
dno
malo prezentacije opusa cede jovanovica ne bi skodilo \"uvazeni\" saxovi novinari ovako mi dodje ko Sahbaz - ko je Ceda Jovanovic - ON TI JE KO MACJA GOOZA KO MACJA GOOZA....
Hoćel doć i RAdovan, jer i njegovog Sarajeva koje je dočekivalo brđane iz katuna više nema.
svaka cast treba docekati covjeka sa velikim aplauzom ! Cedo je kralj !