Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
objasnio :)
Surova realnost...nažalost...posebno onaj dio sa lobotomijom...
najvise mi se svida ovo s ruzičastim mozgom,bas je sve tako,nazalost
niko nije bolje objasnio. uzas sta pojedine zene rade svome tijelu, grozno a upravo je tako.
hahahaha nisam odavno ništa bolje pogledao
Evo ti jedan doku na svabskom koji se bavi temom zasto postoji sve vise i vise slicnih. http://youtu.be/sXo0p8fJS40
malo je ovo glupo, jer salje pogresnu poruku, ispada da je glupo biti lijep i imati lijepo tijelo. najbolje da se svi krkacimo cevapima, budimo ko bizoni jer smo navodno stvoreni da tako izgledamo, a sve lijepe i zgodne ljude odjeb-ati
a malo ti nisi shvatio poentu :)
hajd mi objasni onda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ideali ljepote su nametnuti kroz ( nerealne ? ) modne magazine...
Nije potpuno tocno, jednim dijelom kroz modnu industriju - drugim kroz porno industriju. Di si vidio da jedan model ima ovako velike silikonske grudi? Pogotovo da ne pricamo o dizajnerskim miljenicama catwalk manekenkama.
slazem se s konstatacijom . i ne napadaj grudi, ja ih volEm .
INDUSTRIJA, sad kad je iscrpila zene, prelazi na muskarce. Muskarcima se namece ideal misicavosti, velicine i svega ostalog... Nazalost, muskarci su to prihvatili, i igraju po tim pravilima. Istovremeno, zene se "oslobadjaju okova" od strane iste te industrije i "osnazuju", sto manjom potrebom za muskarcima, a samim tim i smanjenjem populacije, sto je i krajnji cilj. Suma sumarum: SVI SMO U KU*CU.
sto rezultuje*
Naprotiv, od muskaraca se sad prave zene, cupanjem obrva, depilacijom nogu, kvarcanjem i nanosenjem sjajila za usne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...mozak u pink boju :)
Idol Grand :D
J*ebeno istinito.
Preseravanje u službi ispiranja mozga
cuj trendovi plasticne hirurgije i klasicno zensko tijelo. frederico se slepa maljavim feministkinjama. zdrava zena s zdravim nivoom hormona i receptora, s zdravim nacinom zivota i ishrane ne izgleda daleko od finalnog proizvoda, mozda cak i bolje. isto je i s muskarcima. mozes naci nekog hobita i napraviti animaciju da izgleda ko grcki bog. nekom je priroda majka, nekom maceha, oduvijek bilo.
najljepše je žensko sa velikim sisama
Ne znam sto je ovo postalo poznato, bas odvratno. I ti umjetnici samo izmisljaju neke gluposti.
Zar i rebra vade?
Pamela je izvadila da bi imala uzi struk.
O'ličan, sjedi 5!