Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije vise to to, sto je potpuno i razumljivo, nije isto zezati se kad imas dvadesetogodisnjak i kad si pedesetogodisnjak
sve je ok. jos bi bilo bolje da se moze covjek nasmijat. obicno smece.
Ovome se ne smiju ni Kamićko i Muharko.
E moj Đuro, ti kako nemaš dodira sa Sarajevom izgubio si i šarm i duhovitost. Sad se sve svelo na puno pričanja a smješno nije ni sekunde.Emir Hadžihafizbegović jednom grimasom i sa dvije riječi postigne veći efek t.
Emir Hadži_kako_već ? Smešniji je bio sa L.Brenom pre 30-tak godine u onim YU-glupostima(ono barem kao lik). I on i Đuro - čista komercijala.
Ma, ovo je nekakva parodija temeljena na stereotipu toboze nemastovitog i izvestacenog hrvatskog humora… Dovoljno je bilo vidjeti inace sjajnog Djuru kako ukoceno i totalno isvjestaceno odradjuje svoju rolu pa da covjek zaspe od dosade. Ako je mozda Zagorje ustogljeno i dosadno s tim nekim sterilnim humorom, ostatak Hrvatske itekako zna sto je zdravi sarkazam, prava zayebancija i tomu slicno… Bez brige! ;)
i ?.......... ko je prvi počeo?
a not funny
Djurovi fazoni koje je kupio u caršiji potrošeni. Znam bar 10 mahalaca koji su za Djura izmislili satiru.
Jarane nešto sumnjam da u Foči ima mahalaca al eto...
Za Đuru
Jes djuro laf u pm.. covjek zivi od ‘sanerske/satrovacke’ cijeli zivot.. a j moram svaki dan min 8 sati da lupam za platu.. svaka cast djuro, ti si maher.. od glupiranja zivis jako dobro, kapa dole
Eh samo da jos znaju sta humoristicno smisliti...
Đuro razočarao, zaboravio Rajvosa skroz, ti i tamo koju reklamu snimi, uzme pare, dođe malo na sff i to je to? A Hrvatske se prihvatio ko da mu je rođena, isto kao i onaj prelivoda Hadžihafizbegović, glumi glupog bošnju hrvatima za šaku kuna, a onda nama prosipa filozofiju sta i kako treba... Očekivalo se od Đure više da da za svoj grad☹️
Treba zivit od neceg!Svi koji su igrali za raju zna se gdje su zavrsili!Isto da kazes Tariku sto se ne vrati u Zenicu a on ima ugovore u Hrvatskoj koji mu donose 15 ßßß eur mjesecno!
budala zivi gdje se rodio a pametan gdje mu je dobro..
Ovo fkt nije smjesnoi
Šta je ovdje smiješno?? ne kontam sestre mi
cuo sam da je prodao neki scenario za SF seriju HBOu
Đuro i njegove kućne čarolije.