Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A muslimani mu ne daju ni najmanje povoda, zar ne? :D
treba odbiti ovu nagradu!
...gle...uvrijeđenih vjernika :)
Ovo je dobio zahvaljujući tekstovima u kojima blati islam i muslimane . To mu je sad podstrek da još više radi na tome !!! Kreten je on obični !!!
Svoj NOVINARSKI INTEGRITET pokazao je i svojim tekstom o TORABIJU! Vlasnik PIVARE je vlasnik OSLOBOĐENJA. Boris je za ljubav svoga šefa odlučio da povuče tekst o Torabiju i s repom među nogama nastavi da piše za jedine novine koje ga žele objaviti - oslobođenje. Toliko o gigantu Borisu.
Pozdrav i podrska nasem Borisu !!!
Ljudi, ljudi, fasovao Kožo! http://islambosna.ba/vijesti/vijesti-bih/42355-ljudi-ljudi-fasovao-koo
ideja udruzivanja ne moze biti nacisticka. ideja torova je nacizam. to sto vi mali nacionalisti lajete protiv jugoslavije, ne cini je nacistickom tvorevinom.
Vidi ti jugonacista kako se samo lijepo ližu po guz.ovima, duše drage