Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino ti reve Savjetnik, pricaj malo kako nam svima ne valja a ne kukati i pljuvati kad samo vama \"glumcima\" ne valja. Sve treba mijenjati pa i vas kada niste u stanju \"BITI SENZIBILNI\" kako velis prema borcima i ljudima koji su vam odbranili drzavu SRAM TE BILO
Dino Mustafiću, lati se lopate....dosadan si s tom pričom !!! Uvijek ste spremni kritikovati a ništa pametno ne predlažete. Poklopi se ušima, ufaur\'o si se kao di si od Boga dat. U mišju rupu !!!
Nista novo. Prezvakavaju se iste teme, a situacija je sve gora.
To Dino! Sada uzmi, zavrni rukave i počni da mijenaš nešto u ovoj zemlji. Džaba pljuješ, kada svi znamo, kako stvari stoje. Nego ti lijepo, zavrni rukave i na posao. Pokušaj da promjeniš ovu mafiju koja krade na izborima. Koje će sve će uraditi, kako bi ostala na vlasti. Briga njih za kulturu, ti si njima zadnja rupa na sviralu. Samo nemoj puno da se zanosiš Beogradom i Zagrebom. Oni imaju svoje države još od kraljevine, a ti bujrum da prvo napraviš državu i svoriš sistem u njoj. Sa tim pljuvanjem proći će ti život i ništa postići nećeš. „Use u svoje kljuse“.
hhahahahah, dobro ste rekli gospodine Mustaficu, zemlja sa najvise ministara kulture na svijetu a kulture nema ni trunke...ali kako ce i biti kad su se seljaci spustili u gradove i sad oni svoju politiku, seosku, vode...