Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Projekat vrijedan pohvali, budimo iskreni vecina nas nije vjerovala u opstanak, zbig bojazni od unistenja.. Aliii, na srecu sve je na svom mjestu i redovno vidjamo korisnike, sto je najdivnije od svega za vidjeti!
Ovo je zaista bio lijep gest i projekat Opcine,i mislim da su mnogi gradjani uzivali u citanju i uzivanju na otvorenom.Nazalost,vandalima nista nije sveto pa su i ovo pokusali unistiti,ali zahvaljujuci nadleznim i njihovom ulaganju ideja i dalje zivi!
Potpuno besplatno se je dalo gradanima na koristenje i opet ti gradani nece da cuvaju ono sto im je ponudeno.Omladina ovo zna cijeniti i pomozite im u tome da se oblikuju i izrastu u ljude koji su procitali mnogo rijeci i stranica
Ideja je super i vidim mnogo omladine da se tu zadrzava i koristi se knjigama.Treba sto vise citati i nadogradivati se,svakim danom
Ljudi nemojte krasti knjige i unistvati ih.Pa nekome je ovo bogatstvo!
Inicijative vijecnika koje su podrzane od administracije Opcine Centar.Takva saradnja je super i na obostrano zadovoljstvo a sve u cilju pruzanja odlicne ponude svojim gradanima
Projekat koji treba pohvaliti i lokacija biblioteke je idealna,gradjani ce uzivati u prirodi dok budu citali,samo jos da doprinesemo i ocuvanju biblioteke i obogatimo njen sadrzaj novim knjigama.
Nadam se da ce drustvo imati sluha i da nece unistavati i otudivati knjige.Sramota!
Odlican je cilj projekta a to je popularizacija citanja knjiga.Samo me zalosti cinjenica da su sve knjige pokradene i otudene!
Nadam se da ce neko imati sluha pa da nam ovo postavi po cijelome gradu.Gdje god ima klupa.
Mislim da ne postoji osoba koja smatra da je ovo los potez ili projekat.Ovo je pun pogodak i ovakve projekte bas podrzavam
Odlicna je ovo ideja i odlican nacin da provedemo vrijeme dok cekamo nekoga ili jednostavno uzivamo na suncu i citamo.Jos je taj park zaista i pun pticica i pun cvrkuta i nekako u centru grada,a sklonjen od kaosa i uzurbanog tempa zivota.
Inovativan projekat,prije svega jako znacajan za mlade ljude koji ce imati priliku da kvalitetno provedu slobodno vrijeme,fino da se broj knjiga ove jedinstvene biblioteke povecava.
Trebalo bi nam ovakve biblioteke postaviti i na svakom autobuskom stajalistu pa da mozemo,dok cekamo prijevoz,uciniti nesto korisno za sebe.
Uvijek je vazila ona stara izreka da koliko citate i znate toliko ste bogati i vrijedite.Prema tome treba svi da cuvamo ovakve mini biblioteke,da ih koristimo i da ih svakim danom punimo sve vise i vise
Cesto se u tom parku mogu vidjeti studenti i ucenici koji listaju knjige.Super nacin da se slobodno vrijeme i vrijeme dok cekamo nekoga,iskoristimo.
Meni je samo zao sto mi nismo bas takav mentalitet i drustvo da ovo sto nam se besplatno dalo za koristenje,koristimo,cuvamo i pazimo.Steta sto tu dodu i oni sa zlim namjerama,pokupe te knjige u preprodaju ih.