Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad nije najpoznatija po knjigama nego po lojavom izrodu od sina.
jel to onaj iz Srbije?
Kurtona vakcina eto sta je uzrok...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ja vam komentara...pa fuj....divna zena, ljekar, pisac, covjek....a vi sin pa sin ko maloumnici puni mrznje. Ne daj se Nuro, samo se oporavi 🥰
Ne vjerovatno sta pisemo! Strašno!
Jer ako ne objavis na facebook-u nije se ni desilo
Poznatija po okotu
Citao sam ovu kolumnu "Nura Bazdulj – Hubijar: Ni Bajrami nisu što su nekad bili" . Prepuno nebuloza, bolje ti je da se pokajes prije nego se vratis Gospodaru. Uostalom 70 ti je godina.
Nije ni cudo, sin joj dohakao!
Nuro brz oporavak..usput bolje da si kamen rodila nego onog masnog pjanu,da moze coek kupus pritisnut
Brz oporavak i veliki pozdrav za ovu bh. velikanku Mati ko mati. Zna da je lojavi usro motku, ali dok je živa on je njen.
Bolje da je abortirala, ne bi sad infarkt doživila
kad citam komentare najezim se jel vi nemate roda i poroda kad tako samouvijereno pisete
Njen sin je najbolji primer za sve Bošnjake jedne i jedine nam Bosne i Hercegovine.
Draga naša Nura, brzo se oporavi 💋
Bošnje odma o njenom sinu!Čoek kaže za sebe da je Srbin musliman kao što je i Meša za sebe isto to rekao!Ništa sporno!Jednostavno zna svoje korijene!A ovamo kao najtolerantniji na planeti!
Soroševa nagrada!😂🤣😂🤣
Divna prije svega žena,divna književnica i divna doktorica.Nuro da nam što prije ozdraviš i napišeš jos jednu divnu knjigu!
Brz oporavak Nuri