Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je to bila legenda i ljudska veličina. Volio je da putuje i proputov'o je veliki dio svijeta. Pita ga tako, jednom voditeljka u emisiji. Boga ti Zuko, koje je tvoje najdraže putovanje? Kaže Zuko. Moje najdraže putovanje je, kad sam bio mali, kad sam putov'o ćirom iz Konjica, preko bijela svijeta do Sarajeva. Nista se ne može porediti s'tim.. Vječni ti rahmet, veliki čovječe.
Najveći čovjek koji se rodio na prostoru Bosne i Hercegovine.
"Najbolje je ono jagnje, koje se napati dok se trave najede". Zuko.
normalno jer je Crna Gora postala normalna otkad se otresla srboljuba
@rubber_ducky Mladomajmune, Herceg Novi je pro Srpski. DPS ga moze cuclat a i ti sa njima.
U Hrvatsku dosla neka fondacija iz Amerike da pokloni svakoj skoli koja se zove Nikola Tesla dosta para,i gle cuda,nema ni jedna😂
U Herceg Novom je podignut spomenik i Kralju Tvrtku, jer ga je on i osnovao. Gdje je u Sarajevu spomenik najvećem bosanskom vladaru u istoriji?? Ili Kulinu Banu? Nije sve počelo sa dolaskom Osmanlija.
@NeumMonteKarlo posto je alija ukinuo bosance i hercegovce izgleda da je sve pocelo prelaskom izetbegovica sa istocne strane drine na ovu
Bravo, svaka cast! Ljudine dizu spomenik Ljudini!
Herceg-Novi ce biti bogatiji. 👍
Budi pametan da ne bi bio loš!! 👍 Z.Dzumhur