Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko glupih ljudi ovde sa svojim glupim komentarima. Užas!
Moj Bekime, ako nisi iz Sarajeva razapet ce te na ovim komentarima. Nemozes ti mahalasima koji ne vide dalje od nosa prosipati pricu.
A da te uhvate oni hajvani isilovci i skrate te za glavu, sto bi bilo pretjerano naravno, bi li isto mislio pred taj cin...
Bekim Sejranovic je, van dileme, najtalentovaniji pripovedac svoje generacije pisaca (sa Zapadnog Balkana ili bivse Jugoslavije :)). U knjizi "NIgdje, niotkuda" na maestralan nacin uspeva da prikaze prilicno nam bliske teme. Haklberi Fin je jednako zabavan. Jednostavno, odlican pisac :)
Ono kad Klix napiše naslov
Hu iz ju? Hu iz dis?
Da si bio vako debel kad sam te birvaktile pjanog sa Blinderna kući nosio bogami bi te pustio da krepaš u snjegu i tako lišio Bosnu pisca.
Hajd ne Sejrendaj
Takve je Allah opisao u Kuranu. "Oni koji u svemu pretjeruju..."
@JacquesDerrida I šta kaže, da su raja i boemi ?
Od modernih BH književnika mi nema do Faruka Šehića. Knjiga o Uni, i njegov stil pisanja sa primjesom nekih krajiških izraza.
Ne seri bgt!
Jači si od andrića!
Oooooo
Oooooo