Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA ČAST !!
Bravo mala!!! ps: Nema komentara o ovom veličanstvenom uspjehu,ali da se radi o kakvom seljakluku onda bi bilo minimum 1000... Ruralno je nadvladalo urbano!
Svaka cast Naomi, a ti Seade sine radi jos malo na gramatici (svjetski, tudju itd. i stilu pisanja), mlad si, imas vremena da naucis.
Naomi Druskic je odlicna mala pijanistica, i drago mi je da imam priliku da idem sa njom u skolu.Nemam nista ljepo reci za osobe koje daju lose komentare iz Bog zna kojih razloga.Naomi je odlicno svijetsko ime,sto se svi i nadamo da ce i Naomi postati.Tudzu zavist i nemogucnost da nesto uspiju u zivotu namozemo mi kontrolisati,jer ih Bog nije stvorio da budu ni u pola ko ti,pa sa svojom mrznjom i ljubomorom daju te komentare....Naomi svaka cast....
ma mala je sjajna, mani je drago sto imam priliku da sa njom idem u skolu, a ime naomi je sjajno-pravo umjetnicko ime, a ovi sto daju uvrijedljive komentare nisu krivi sto ih je bog kaznio.
Dijete nije biralo roditelje a tvoji kakvi su,da se zakljuciti iz tvog komentara.Predivnoj djevojcici svaka cast i puno uspjeha u zivotu.
Bravo Riki ! Ti si odgovoran za ovo !
mala odlicno svira jos meni shopen sto legne ko nista na svijetu....:)
mala je kcerka Sulejmana Druskica i svaka joj cast, a za ime je zasluzna njena mama... jos jednom cestitke
@Bijeljina nije, Ĺľidovka...opet
Zaslužila je svakodnevno pojavljivanje na svim bh. tv. stanicama. Da svi čuju za nju! Trajanje svih emisija najmanje sat vremena! Dosta više lažnih veličina!
Nadasve lijepo i umjetnicko. Kao i Jamesdin. :))
Prvo, imenu Noami ne fali nista, lijepo i umjetnicko. Cestitke za tako sto , to je tako veliko da ovi sto komentiraju nemaju pojma. PS. Moze li mi neko reci jeli to kcerka od Sulje Druskica.
mala slatka ko med
sto ne objavite o sjajnim pijanistima iz kpz vijest
STA IMA NAOMI STARO BOSANSKO IME
Cestitam prlijepoj djevojcici. Pratim njen rad od pocetka, te me ovaj uspjeh nije iznenadio. Pozivam medije da daju vise prostora talentovanoj djeci. Dostva vise faca sa kockastim glavama i vijesti da se jesu uili nisu dogovorili.