Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milan Pavlović je glumčina.
Procitajte tekst, razmislite, pa dajite komentare. - Citat: "Ova moderna bajka rađena je u novom vremenu, ali u starom ruhu i nakon nje ćete nanovo zavoljeti Sarajevo." - Fistikova satira je bezvremenska, i uvijek je ismijavala ljudske i drustvene devijacije kojih je danas na pretek. Pozoriste i film, dva su razlicita medija. - Filmove ima itekako ko da pravi, samo za filmove trebaju pare. Te pare pojede administracija konstitutivnih naroda. A neki bi jos entiteta.
Pozorišna scena Sarajeva je beznačajna i jadna - poput većine ostalih stvari u sarajevskoj kasabi bez vode, vazduha, autoputa i aparata za magnetnu rezonancu. Srpsko Narodno Pozorište u Novom Sadu i Narodno Pozorište u Beogradu su otvorena kada je takozvana BIH bila EJALET (naknadno je unapređena u VILAJET).
Beogradirajmo, zato, valjda, bas iz srbije dolazi toliko ratnih zlocinaca, a k'o malo vode na dlanu cuvate Nemanju Kusturicu od oca Murata.
Shinok,po sred srede,bravo.
Crvenokosa sa 14. slike nek se javi na informacije pod hitno. Ova što sjedi pored Hedije ne ova sa naočalama!
vidi mi profe sanjina
slika 12 ❤
fatty
👍