Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fenomenalno! Svaka čast, Bаnjаlučаnke!
Banjalučanke se satiru od .. učenja.
Auh svaka čast Banjalučanke! Naježih se slušajući..
ima dobrih,sto jest jest
Nikada nisam slusao "Igrale se delije" u izvedbi zenskog hora i mnogo bolje i uvjerljivije zvuci stih "Svira frula iz dola, frula moga sokola" kad to pjevaju ove lijepe djevojke nego bilo ko drugi. Ja bih mogao da ih slusam do sudnjeg dana. I gledam. Moram od srca da se zahvalim Kliksu za ovu vijest :-)
Ako ne budes pristojan i fin, necu glumiti finocu nego strogocu :-) A sad da ti prvo pozelim dobro vece. Kako si? Sta ima novo kod tebe?
I najljepše žene u državi nam. Zna svatko tko je jednom bar prošetao Gospodskom.. :)
Na Bosnu i Hercegovinu i na grad Banjaluku...a za Šveđane nit znam nit me zanima... :)
Joe, uvijek se nadje jedan ovakav da sve pokvari :-)
Lijepo...Koliko samo kanarinaca i stiglica... Cestitke "Banjalucanke"... :D