Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljepota brate,ljepota.
jesam,godinu možda prije,no što se zatvorio..To mi bješe zadnji put,ma zaboravio kako izgleda jaro moj,zato ovo i napisah... :D
Svje je to bajkovito, da nema nase nekulture... Danas sam posjetio muzej, sve je izgledalo lijepo, dok nisam vidio jednu uposlenicu koja se setka po muzeju pusi i otresa pepeo na pod. Prisao sam joj i zamolio je da to ne cini jer nije primjereno, i da ne postoji niti jedan muzej u svijetu u kojem je dozvoljeno pusenje, odgovorila je da ona radi 20 godina i da za nju pravila muzeja ne vrijede, a tada joj je priskocila u odbranu i koleginica, koja je rekla da je ona diplomirani ekolog i da slobodno moze da pusi.... no comment Ako sami uposlenici ne cijene sami sebe i muzej, hljeb koji jedu nije ni cudo sto je bio zatvoren, ako su takvi treba ga ponovo zatvoriti, dok ne dodje neka generacija koja ce vise cijeniti to blago. Pokajao sam se sto nisam snimio taj razgovor i uslikao doticnu balijku te objavio na nekom portalu.
Prijavi doticnu upravi muzeja, jer nema pusenja u javnim ustanovama, to je zabranjeno a uzasno vidjeti. Pa i kafanama zabranjuju pusenje.
Bitno je da su baliluk u vostanom izdanju prikazali.. Osmanlije, jedini osvajaci koji nista vrijedno nisu ostavili... osim baksuza iz holidej ina 93.
Moje ime, moja vjera, od davnina istorija i tradicija... kod tebe otpadu?
Samo neki biseri: Arlanagića most u Trebinju, Kamena ćuprija u Livnu, Kamena ćuprija u Konjicu, Ćuprija kod Ljubuskog, Ćuprija kod Čapljine, Most u Mostaru, Latinska ćuprija u Sarajevu, Šeher-Ćehajina ćuprija u Sarajevu, Žuta tabija u Sarajevu, Bijela tabija u Sarajevu, Mosta Mehmed-paše Sokolovića na Drini, Most na Žepi, Travnička tvrđava, Vrandučka tvrđava, Tvrđava u Jajcu, Tvrđava u Maglaju, u Tešnju, u Doboju, pa i takozvana beogradska tvrđava, tačnije Kalemegdan, Kastel u Banjaluci, zatim vile: Muslibegovic Kuca u Mostaru, Omerbegovica kuca u Jajcu, Saburina kuće u Sarajevu, Biščevića kuća Mostar, Kajtaza kuća, tekije, medrese, džamije i crkve nećemo spominjati sve kameno, izdržalo stoljeća, ali ne izdrža najezdu brđana koji vjeru sačuvaše jer polovici nije smetalo da zarad "istorije i tradicije" Turci im prave prvorođenu djecu, a druga polovica visoko u šumama i planinama za Turke saznala tek kada su Turci otišli. a sad reci kmetu, šta ima kod tebe?
sramota da ovaka povjest/historija bude zatvorena... sramota
Ovo je blago ljudi !
Bio jucer, skoro sve stranci dolaze.
pa sta si ocekivao, da bude puno bosnjaka... bit ce za bajram puna skenderija dolazi im onaj pedercic iz srbije pjevat.
kakva se kafana mogla na ovom mjestu otvorit...... a ona slika pred kraj (šesta odozada), jel ono akšamlučenje iz te jovanove kafane?
3 covjeka u muzeju. bas je popunjeno
skoro isto kao u prirodno historijskom muzeju u becu
Idemo svi skupa u muzej :-D Bravooo
prelijepo
P nije Guggenheim...
OVDJE SU POTREBNI TURISTI A NE GRADJANI!!!!
Sve je to fino na pocetku samo se bojim da ce se ta euforija smanjiti kao sto je nor bilo sa Ditinim proizvodima na pocetku.
npr*
Svjedok naše historije i tradicije prepun je posjetilaca čija dob varira od 0 do plus 80 godina. HAHAHA čuj 0
Kad se potroše donacije Tad i muzej nestaje