Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji ne mogu/ne znaju iz svoje glave ideju prenijeti na papir olovkom, tipa da ilustruju nesto, ljude,anatomiju,nezivu prirodu,objekte i sl. NISU UMJETNICI, VEC WANNABE umjetnici, shvatite. Umjetnost treba da bude nsita drugo nego UMJECE !
@gooUser1567535798 Nisu dzaba uzor slikarstva stari majtori. Naglasak je na majstpri, jer je slikarstvo kreativan zanat. Umjetnicke isprdke, koje kliksuporno promovise, su mama i tata, rodbina i poznanici ubijedili da su umjetnici. To sto su neshvaceni, dobar psihijatar sredi za par seansi.
Pa u šta li ona gleda da mi je znat. Znači 2 pakmana nacrtana na zidu i begi to neka umjetnost.. pa daaaaajjjjj.......
@rukajeevvako sta ces, doslo poremeceno vrijeme, poremeceni ljudi.