Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka nur ovog mubarek dana zasija tvojom dušom kako bi te kroz život vodila vjera i zdrav razum. Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Papanske misli. Papanski narod.
Ovaj je bitan ko Hana Kobilja glava za SA
Srbendice opet pogrdno o našem gradu ali izmedju redova
Koliko vidim jedini koji realno priča a ne prosipa šuplju o ćevapima i multi kulti
Seljačka opera = vlaška odiseja
U vrijeme dok traje genocid u Gazi kojeg zapad izravno podržava, taj isti zapad gura nekakve rezolucije o Srebrenici. Ako to nije licemjerje bez premca, onda ne znam šta je. Šta mi imamo konkretno od rezolucije koju će za 20tak godina izglasati i za Gazu u kojoj neće više biti Palestinaca. Ne dajmo se kupiti papirima koji ništa ne vrijede.
A ko smo mi? predgradje nekog veceg svjetskog grada? :)
Možda brojčano, ali civilizacijski puno više od toga.