Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast???Jagica i je cemo te predloziti za nobelovu nagradu zbog odbitka kulturocida nad Bosnjacima-,dosta toga???Jadan Mesa sad veli pa sto ih i ja ne odjeba i sto im dozvoli da me izmanpuliraju,joj grdna rano moja???
Udruženje pisaca je NVO, dakle nije neka institucija države i ne predstavlja je zvanično. Pomenuto društoi pisaca je uzurpiralo naziv BiH nešto slično kao Elektroprivreda BiH (koja je ustvari EP dijela Federacije) Dakle, poziv je bio sasvim korektan, jer udruženja pisaca u ovoj zemlji i zajednička tj postoji - Drustvo hrvatskih knjizevnika Herceg Bosne - Društvo pisaca BiH - Udruženje pisaca RS Ovo su NVO i ne moraju ni po kojem kriteriju biti objedinjena, jedno bi njima bilo jednostavnije i korsinije da zajednički rade. Mogu a ne moraju.
Podržavam, samo se bojim da neće niko ni primjetiti da te nema tamo :)
Ovi pisci samo nesto filozofiraju,i smrde.
Blago svakome ko u blizini na milion kilometara nema komšija poput serblja
kakvo bolan Drustvo pisaca BiH? Mislis Drustvo pisaca FBiH, ili Sarajevsko drustvo pisaca? Vi niste drustvo cijele BiH, zato ste i tretirani kao drustvo iz samo jednog dijela BiH, sto u sustini i jeste. U cemu je problem? Nema ga!
Mido, sjedi dva iz geografije!
\"ja da se pitam u Sarajevo bi pozvao pisce iz Sandzaka, Kosova, i Vojvodine, i to su koliko znam drzave\" Posto se ti nista ne pitas i posto nista ne znas, onda tishu! A naravno da su pozvani regionalni pisci iz unutrasnjosti zemlje domacina (Sandzak i Vojvodina) i inozemstva (Kosovo).
to brko brkane!
ja da se pitam u Sarajevo bi pozvao pisce iz Sandzaka, Kosova, i Vojvodine, i to su koliko znam drzave
Da me pitate za milion dolara sta je ovaj covjek napiso ne bih znao reci.
Lojavci , pogledajte istini u oči!!! http://vimeo.com/25623292
Svaka cast! Bez obzira na komentare ovih zlobnika ovo je PRAVI potez. Na kraju krajeva svaki gradjanin bi trebao da reaguje isto u slicnim situacijama. Rat nije zavrsen, samo je prenesen na SVE pore drustva, na sva polja, na sve zemlje. Neprijatelji Bosne i Hercegovine rade punom parom, ne zaboravite to. Jos jednom svaka cast za ovaj potez, treba jasno staviti do znanja da se vise ne mogu zayebawati s nama!!
Kako jeftino i jednokratno doci u medije bez ikakvog rada. Kao da je to sada neki veeeeliki skandal. Jeftino Brka, jeftino....S druge strane, to isto udruzenje pisaba bih je lokalna grupica nivoa mjesne zajednice, sto govori cinjenica da mnogi veliki autori Bosanci i Hercegovci ili nisu clanovi ili su istupili iz tog drustvanca. A o nijhovim aktivnosti da ne govorimo, jer ih naprosto i nema!
Nece moci spavati sad ovi tamo!!! nek si im rekao.