Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara narodna.Use i u svoje kljuse.Licemjerstvo svjetsko i dan danas isto to radi malim,slabim i nejakim.Pamet u glavu i uvijek na oprezu od genocidaša,UZP ovaca i ostalih.Smrt fašizmu,sloboda građanima.
Ovo nam samo može biti opomena da ne tražimo od svijeta pomoć niti nam iko može biti priječi od nas samih u ovi 51.197km2 ! BOG-BOSNA-BOŠNJACI !
lijepo,ali po meni nepotrebno.. al haj,to su ti konceptualni umjetnici.. ona četka kost od krave... ovaj ovo... onaj ono...
Kaže jedan moj jaran.. . JEBO LUD ZBUNJENOG. . Ali što sam ja uvijek zbunjen
Kasno moj jaranee. . Nekome nije odgovaralo da se naoružamo . A sad je 24 . god od rataaaa
Bravo! Suština rata u BiH prikazana u potpunosti. Tenk protiv golorukih civila, djece i slabo naoružanih vojnika!
@AlijaOtacNacije Ja nisam bio rodjen ali da nasi na pocetku nisu imali oruzja a ove phickice gadjale sa brda i kasnije Bosanci ih opet pometu u ratu a ovi imali oruzja JNA