Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel mu ono hamburger ispade iz dzepa?
\'zavist i zloba\'? HAHAHAHAHAHA, klocčiću mali iskompleksirani, kako ste samo smiješni i da, jadni AAAAHAHAAHHAHAHAHAAH
Libo me racku ko su i sta su ,momci dobro sviraju .
bas si dobro odabrao(la) nadimak. Jadno jadno i bas jadno jer iz tebe izvire zavist i zloba i nista vise. Jadno si !
Kralj ublehe!
SRAMOTA!!!!! Ovi momci su dobri, ali apsolutno jos uvijek nedokazanog kvaliteta i statusa. No to ne smeta nasim ulizivacima u guzicu svega sto je \"sa strane\" da prave ovakve sminkerske prijeme. Koliko ovakvih prijema je napravljeno za BOSANSKO-HERCEGOVACKE umjetnike, sportiste, studente,...uspjesne Bosance i Hercegovce. POVRACA MI SE KOLIKO SMO JADNI !!!!
Kada ga vidim smuci mi se...
a ja reko čelu delaliča i čelu bajramoviča
ismijase se betmenu ko da su u cirkusu bili
Svaka čast betmen a zlonamjernim veliki pozdrav .
kad nastupa DJ Aljo Betmen
i ja sam planetarno popularan, samo niko nije cuo za mene
jel i njih castio hamburgerom?
Ima li zbodenih u najsigurnijem gradu?!