Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Cazinu neki dan promocija knjige o ljudinama koji su ostavili udobna mjesta po Evropi, organizovali se i dosli u Krajinu 92 s oruzjem provlaceci se kroz srpske polozaje u Hrvatskoj. Mnogi od njih danas nisu zivi, i oni zivi onako kako se ko snasao zive, mnogi morali opet u inostranstvo na rad. Drzavo, hvala ti sto vise brines o onim iz minhenskih brigada nego o takvim gromadama od ljudi.
Muz joj je ljekar i prisilno je cistio je ulice na radnoj obavezi. Pobjegao je u Austriju.
@nyphysician Pa bolje i to nego da su ga odmah ubili ili stavili u prvu liniju da kopa rovove.
A znam da ću zvučati grubo i bezosjećajno ali dokle više ratna tematika.... Ja imam sutra kao i svi mi...
Ne čitaju knjige klixovci, nano
Nanu lično poznajem, imao sam čast odsjesti kod njene porodice u Bostonu jedne prilike.. ona i njena cijela porodica su ponos nas svih! Toplo preporučujem knjigu svima, ima i izdanje na engleskom jeziku: https://www.amazon.com/dp/0996294910/ref=cm_sw_r_cp_awdb_t1_PjmoDb8XBCJV2