Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj se muciti, spakuj kofere i vani gdje ces imati kulturnu publiku.. u BiH je i ustati iz kreveta borba. Sve su oko mene umjetnici
Adise u pravu si .Drago mi je sto si motiv nasao u Hasanaginici jer donoseci ljepotu bosanske zene ona je donosi na onaj najtuzniji nacin a to je TRPLJENJE bez vlastitog usuda i prava na isti . Zene se vec odavno zanemaruju kao aktivne sudionice u oblikovanju civilizacije a njene temelje donosi upravo zena.U tvom slucaju to i jeste viteska borba s obzirom na mentalitet ljudi
ja sam gledao u Svicarskoj ravnopravnost, pa sam vidio da zena.radi u rudniku i kopa rudu, a ne prica da zene pod ravnopravnoscu budu samo ministarke, direktorice vec krampu jarane i u jamu da kopas i onda veci biceps nego moj.
Bravo skolski....
danas je izgleda popularno biti ugrozen.
Joj ado kako bi ti sjeo na tuki uu
dobar adis:)
Pa Adise lutko .)
Sve sami umjetnici i pjevaci. Ima li ko da sta korisno radi
Imas eto ti!
@Avdina Znam za sebe, ali pitam za ostale.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lukač? ministar policije?? Adis ili Dragan, ne razumim , ista osoba? dida je bija Turak ili Srbin?
didae bijo jebach turchin kostoe itvoj iuvechine balkanjerosa.
E ado velika ti je belegija znadem
Hajde ado zaprasi mi ga
sine našo si se u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu... ljubav prema nečemu je ok, al izbor profesije određuje kvalitet života, nažalost tako je. Nemoj nas krivit sine.
Ugrožena. Nije daleko dan kada će se povesti rat neotesanaca za istrijebljenje kulturnjaka.
Bas romanticno i kavaljerski.
seljakluk je napravio genocid nad kulturom