Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo nema sta pricat o Sidranu. Ostavili su ga da umre od neimastine. Gradacac i Tesanj su ga spasili od gladi.
Bosnjaci su otjerali i mesu selimovica i ivu andrica
zamisli kad u historiju sa njim udje da je umro s 250 maraka penzije, sta ce svijet o nama reci FUJ
Bosnjaci umiru na slobodi a ne kao genocidna stoka po kazamatima
Svi ćemo otići sa ovoga svijeta ali samo rijetki ostave neizbrisiv trag, prije svega mislim na pisce i pjesnike. Abdulaha će izučavati u školama a nije isključeno i da neka škola u Sarajevu, pa čak i ulica dobije njegovo ime
A to u prevodu znaci da smo svi mi vec odavno mrtvi a da Sidran zivi kroz vijekove - "uzevsi kost i meso".
Uzeo pare a Sidranu nista.
ovaj kenjac je uzo pare a nije snimio ni jedan film i on prica o necemu
Ma nema on nista od toga koliko cemo ga se sjecati, kad umres svejedno je i gdje te pokopaju i kako i ko ce sta pricati. Bitno je samo koliko si dobra uradio i s cim ides na onaj svijet.
Sda kriminalna hobotnica je htjela da skloni Sidrana, jer se nije slagao sa njihovom lafo selam alejk politikom
Ako ćete već da smarate sa 20+ objava dnevno o njemu onda vrijedi napomenuti i činjenicu da je po stare dane postao zadrti glasnogovornik bošnjačkog nacionalizma i veoma naporan čovjek kojeg su mnogi trpili uglavnom zbog njegovog imena (dajte minuse).
Suti budalo
Ademire, sto posto ste u pravu. Potpisujem svaku riječ.