Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ dobitak - pretpostavljam da je tvoj stil da se nalazis s nekim u \"cenifi\"
Koji nas djavo smarate gdje ce te se naci.Najbolja preporuka u cenifi BBI centra za invalide i uzmite se dokle vam volja.
ja nikad ne gubim.... cekaj ba, nemogu se ja tek tako naci s nekim koga ne poznajem.... moram malo razmislit, onak, zenski :p
jes mi malo žao, al svakako ti gubiš
jes mi malo žao, al svakako ti gubiš
ma i ne moraš, neću se ubjeđivati sa tobom.
sutra??
imam nesto isplanirano za veceras
Večeras, sedam sati, ispred BBI centra, imat ću žutu jaknu, i čekati na ulazu u BBI, onako nisam visok, žut sam, reko bi nikakav, imam karizmu i eto imam čim i znam kako. Dolaziš??? p.s. ako ti mjesto ne odgovara doći ću gdje treba.
ajd...razuvjeri me
Lola da se razuvjeris??
@rockybalboa - nesto sumnjam da imas na sta
a ja nataknem Lolu ;)
alkemicar ;)
pridružujem se kemičaru, i ja nataknem sve redom p.s. nataknem i kemičara ;)