Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad mala princeza imala grčeve, obavzno nas obavijestite, samo o tome brinemo!
Posjetila praunuku u petak, koja se rodila u subotu. Bravo novinari.
kod nas prvo nana vidi dijete pa tek onda roditelji. haha jel joj tesko palo sto mora otic do praunuke
Koja je ovo ubleha od životá....
...zapamtila je ona, bukadar
Kompletno sluzbeno ime mlade princeze je: "Njeno Kraljevsko Visocanstvo Princeza Charlota Elizabeta Diana Od Kembridza" ( na engleskom: "Her Royal Highness Princess Charlotte Elizabeth Diana of Cambridge" ) ...Valja se podpisat'!!
Jbt sto ova starka moze da zivi pa ni bolesna ni prehladjena fakat vise sumljam u sve da imaju idtu krv ko ostatak ljudi...
Ko je još bio na babinama? :))))
ja kiliko ih je ova u svom zivotu primila
Neka je prabaka Elizabeta ziva i zdrava. Vidio sam je prije par godina. Odlicno se drzi. Ponosno izdrzavamo nju i njenu porodicu vec decenijama, a ona nam mase u bijelim rukavicama, kao drug Tito nekada svojim pionirima. Navrati tako ponekad u svoju divlju sjevernoamericku koloniju da pokupi harac i da nas podsjeti u kakvoj smijuriji od drzave zivimo.
Dedo posjetio unučad u podrinju hahaha http://s8.postimg.org/5m2hald6t/dedo.jpg
Šarlot Al Fajed