Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek koji je u ringu mnoge na koljena oborio, covjek koji je ameriku pobjedio, jednostavno covjek!!
@lik5 koga boli penis za arapima?? a ovaj primjer je jedinstven u svijetu,bivši BH reditelj emir kušturica se proglasio svrbinom i za to je nagrađen sa desetinama miliona €ura,nešto slično ne postoji na kugli zemaljskoj.
@lik5 ja mislio da si pobjegao s promahe.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
NEKA TI JE VJECNI RAHMET LEGENDO.
mislim da ce biti musliman kojem ce par stotina miliona ljudi danas proucit dovu... zasluzeno.
Imam Zaid (Salim) Shakir (Ricky Daryl Mitchell) - Vjerski savjetnik porodice Ali Nekadasnji US Air Force Pilot presao na Islam obrazovao se o Ilsamu i postao lider, Imam. Itekako interesantna biografija i primjer cvojeka, muslimana. Legenda i desna ruka poznatog Shaykh Hamze Yusufa
ovaj čovjek je bio iznad svih i svega i niko ne treba da likuje nad drugim i drugačijima zbog njegove snage,energije,intelekta...njegova sahrana/dzenaza govori o njemu koje bio...
PAMTICU GA PO OVOJ RECENICI Muhamed Ali -ja-nosim-ime-naseg-poslanika-i-nemoguce-je-da-dopustim-ljudima-da-gaze-po-njegovom-imenu
Muhamed Ali je izmedju ostalog covjek zbog kojeg se ponovno priblizavam Islamu kao vjeri, a ruku na srce zbog danasnjih vjernika koji me okruzuju sam se odaljio od vjere. Znam da nije u redu, ali kad vidim kakvi su sve licemjeri medju vjernicima onda sam se radije drzao po strani. Muhamed Ali, ne kazem da je bio bezgrijesan, ali je bio covjek cista srca.
@ZORIC ZOKI ZOZON momak kakvo je to razmisljanje? Jesi li ti u vjeri radi nekoga ili radi sebe? Koliko dobrih stvari koriste losi ljudi, zrak koji udises udise svakakav covjek, pa nisi prestao disati. Pusti Boga ti.
@princenaseem U pravu si, ja sam cak i gore rekao da znam da nije u redu, ali to sam samo ja, mozdaj e to moj grijeh, ali sam siguran da nisu ni oni na pravom putu... U prilici sam svakodnevno biti sa nekim danasnjim vjernicima, kako na poslu tako i kroz ljude u familiji koji su u vjeri, svojim ponasanjem i licemjerstvom su me udaljili od vjere. Nekima su toliko isprani mozgovi da sam se radije drzao po strani i distancirao od vjere jer sam se bojao da ne postanem kao oni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka ti je vjecni rahmet
Cudi me da Iron Mike nije medju navedenim znajuci kakav su odnos imali i sta je Muhamed bio u ocima Tysona
Neka ti je vijeciti rahmet legendo svijetskog nivoa.