Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledas clanak o knjigama, 2 komentara, pogledas o nekoj gluposti, 100 komentara. Kuda ide ovo drustvo?
@@btw ...a za nekog je i adsl viška :)
Ne da sadrže više paranoje, nego su obično smeće. Ne sjećam se kad sam posljednji put pročitala dobru knjigu novijeg datuma.
Ide kuda ide, ljudi sami sebi biraju način zabave. Za nekog je knjiga, za druge tv za trece muzika. Imam vijesti za tebe ako mislis da si nesto bolje zato sto "čitas". Suđeno po komentaru ti si dno dna, gore od onog like sto psuje Boga kad Ibišević promaši.
Commi za gradonacelnika!
Pričaju o emocijama, a broje koliko su se puta riječi bijes, radost, tuga pojavili u knjigama. Statistika uđe i u književnost. Zanimljivo doba.
@kisu ...ja bi se zakleo da si 'tio napisat nick "commi" :)...duša draga, ne zna više ni koga "kopira" :)
@btw ...otišlo je davno...u ono što hrvati nazivaju "nježnik"...
...pomoć ljudi, ne mogu više, želim si nači bilo kakav život, ovakav život kakav imam ne želim niti najvećem neprijatelju, spradaju se samnom tu na Klixu...pomozite...
zar ima potrebe citati danasnja djela pored silnih remek-djela od prije 100god?
...ja i dečko čitamo express...
Danas jedino što se čita su uputstva od smatrphona..i to ne svi..
...u skladu sa čitaocima :)
Zato ja i ne čitam