Zvijezda Lige prvaka
91

Kinsey Wolanski oduševila fanove atraktivnom fotografijom s odmora na Ibizi

Piše: N. K.
Kinsey Wolanski obilježila finale Lige prvaka (Foto: AFP)
Kinsey Wolanski obilježila finale Lige prvaka (Foto: AFP)
Kinsey Wolanski (22) je nakon nedavnog upada na teren tokom finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama odlučila otići na "zaslužen" odmor na Ibizi, odakle je objavila atraktivnu fotografiju u crvenom bikiniju.

Amerikanka je također otkrila kako će fanovima slati besplatne kopije svog poznatog upada na stadion Wanda Metropolitano, prilikom čega je izreklamirala stranicu za odrasle svog dečka.

Na kraju je kažnjena s 15.000 eura zbog kršenja pravila UEFA-e, što je samo djelić od 3,3 miliona eura koliko je navodno vrijedan publicitet koji je dobila nakon "akcije".

Kinsey Wolanski (Foto: Instagram)
Kinsey Wolanski (Foto: Instagram)

Kinsey je dobila više od dva miliona pratitelja na Instagramu, ali je i otkrila kako je u jednom trenutku njen račun bio naglo zatvoren.

Nakon svega je pobjegla na Ibizu odakle časti fanove fotografijama i videima s odmora, uključujući i nekoliko njih u kojima pokazuje svoje atraktivno tijelo u oskudnom crvenom bikiniju.

Podsjetimo, Kinsey je djevojka YouTubera Vitalyja Zdorovetskiya koji posjeduje stranicu za odrasle s 10 miliona pratitelja, a nakon što je ukrala show na Wanda Metropolitanu, najavljeno je i vjenčanje ovog zaljubljenog para.