Noć vještica u Americi
0

Kim je Crvenkapica, a Paris Hilton zgodna Indijanka

Sarajevo-x.com
Heidi Klum i njen suprug Seal
Halloween zabave Amerikanci željno iščekuju mjesecima. Pripremaju se, traže maske, kite kuće… Tokom te noći svi se prerušavaju u svoje omiljene likove, pa čak i slavni požele da su tu noć druge osobe. Organizuju brojne zabave, a sigurno najpopularnija je ona kod Heidi Klum, koja je postala tradicija.

Heidi je 11. godinu zaredom u svom domu u New Yorku dočekala svojke prijatelje - Crvenkapicu Kim Kardashian, seksi tigricu Ashanti, ludog doktora Frankensteina tj. Ice Tija i njegovu seksi asistenticu Coco Austin, kao i brojne druge.

Zabavu je organizovala i Kate Hudson, a na zabavi su bile samo najpoznatije ličnosti iz svijeta filma. Među njima je bila i mlada glumica Amanda Seyfried koja je došla odjevena u kostim psa, ali i Leonardo DiCaprio skriven pod maskom majmuna.

Naravno, Paris Hilton je priredila svoju zabavu na kojoj se pojavila kao iznimno seksi Indijanka, dok je njena sestra Nicky za Noć vještica postala Minni Mouse.

Na jednoj od brojnih zabava koje su priređene, paparazzi su "uhvatuili" i glumicu Kim Porter koja je svojim kostimom odala počast filmu "Avatar", dok je Lady Gaga bila Cruella de Vil iz filma "101 dalmatinac".