Dodjela nagrada Emmy
0

Kim Kardashian kao grčka boginja na crvenom tepihu

Sarajevo-x.com
Kim Kardashian (Foto: AP)
U bijeloj haljini sa zanimljivim ovratnikom Kim Kardashian (29) je na crvenom tepihom prije dodjele nagrada Emmy u Los Angelesu izgledala kao grčka boginja. Njena kolegica, zvijezda serije "Glee", Lea Michele (24), skrenula je pažnju na sebe haljinom Oscara De La Rente u modro plavoj boji.

Brojne druge zvijezde iz svijeta TV-serija okupile su se u Nokia Theatreu, a među njima su posebnu sijali zvijezda serije "Mad Men" January Jones u intenzivno plavoj Versace večernjoj haljini, te njena kolegica Christina Hendricks, koja je svoje bujne grudi ukrotila zanimljivom sivom haljinom Zaca Posena.

Među posjetiocima dodjele našli su se i Tina Fey, LL Cool J, Kevin Bacon, John Goodman, Betty White i drugi.

Zgodna glumica popularne serije "Desperate Housewives" Eva Longoria u Los Angelesu se pojavila u crnoj haljini Roberta Rodrigueza i sa suprugom košarkašem Tonyjem Parkerom, dok je supermodel Heidi Klum također pozirala sa "jačom polovicom", muzičarem Sealom, ali je više pažnje publike privukla njena veoma kratka haljina modne kuće Marchesa i ubitačno visoke potpetice.

Još jedan slavni par nasmješio se fotografima i okupljenima ispred crvenog tepiha - Tom Hanks i Julia Louis-Dreyfus, ali s njima svakako nije završen spisak zvanica.