Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sam neki dan ustupio mjesto zeni u trolejbusu, pa niste objavili
ovo nije zena nego je Morpheus svi smo mi u Matrixu
bravo majstore. Lijepo je vidjeti da negdje na dunjaluku ima i normalnih ljudi ... i nek ste ovo objavili, dosta mi je vise crnih vijesti ...
Nemam riječi. U dupe ga ljubim. Trebalo bi pokrenuti novu religiju u kojoj bi ovaj kralj od čovjeka bio otac bog. Idol idola! Ne bi više da ga hvalim, uobraziće se kad pročita.
Glumac nervozan dok ga snimaju kamerom? :S Nešto mi tvoja logika baš nema smisla...
Amerikanci su ludi, mislite da ga nisu snimali dok samo sjedi u metrou ? Ali postoji razlika sto taj klip nije zanimljiv kao ovaj, gdje je ustupio mjesto gospodji. I vjerujem ja da neki od vas ustaju starijim, ali ne vjerujem da bi se iko od vas vozio metroom da ima milione i milione. Prva ja ne bih. Kralj !
Sigurno je on rekao nekom ja cu sad da ustanem zeni a ti me snimi,to mi je kao potrebno,haha sta vam je...A to sto neki od nas ustanu ili ne nije bitno za siru janost jer smo mi obicni smrtnici a on je malo drugciji-skroz. :)
kod nas kad ustaneš gledaju te ko budalu
Cheer up bro
Ocito vidi da ga snima, pogledajte samo njegovo ponasanje, vrti glavom, neka nervoza a kao hoce da bude opusten. Cista namjestaljka da bi popravio imidz, sve je iscenirano! Vidi budala.
Ostala mu navika vozenja u metrou iz \'\'Djavoljeg advokata\'\'.
ako je ovo keanu reeves onda sam ja supermen.
zato i ima milione sto ne trosi pare na gorivo :)
onda bi o meni mogli pisati svaki dan, kada se vozim tramvajem, trolejbusom i autobusom uvijek ustupim mjesto starijem, trudnici, invalidu.. valjda sam tako naucen od malena...
Vrijeme je novac, a metro najbrzi prevoz kroz grad . Mozda nekad u bosnu dodje grad :) uz to i metro...
ova nije starija samo je deblja...
ovi sto pisu da ustaju. A da vi imate milione bil se vozili tramvajem?