{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kćerka Paula Walkera pokrenula fondaciju u njegovu čast

13.9.2015. u 18:36
0
11
Kćerka Paula Walkera pokrenula fondaciju u njegovu čast
0
Kćerka Paula Walkera pokrenula fondaciju u njegovu čast
Kćerka popularnog glumca Paula Walkera koji je preminuo u saobraćajnoj nesreći, Meadow Walker, pokrenula je fondaciju u njegovu čast na njegov rođendan.
Šesnaestogodišnja Meadow je nazvala fondaciju po svom ocu i kazala kako na ovaj način želi podijeliti dio svog oca sa svijetom. Misija fondacije je "Činiti dobro" bazirajući se na stvari koje je Walker volio, a to su okean, pomaganje ljudima i životinjama, te spontano dobročinstvo.

Walker je preminuo u saobraćajnoj nesreći 2013. godine. Slavu je stekao glumeći u filmovima "Fast and Furious". Imao je 40 godina.

Fondacija ima namjeru da "ohrabri buduće generacije pružanjem grantova, stipendija i sponatnim činovima dobrote".

"Ne mogu izmisliti bolji način da slavim svoga oca", napisala je.

Walker je bio poznat i po snimanju dokumentaraca o ajkulama za kanal National Geographic jer je studirao pomorsku biologiju prije nego je postao glumac.

Njegova smrt šokirala je svijet, fanove i njegove kolege koje su radile s njim. Vin Disel je tako dao ime svojoj kćerci Pauline u čast svom prijatelju s kojim je glumio u filmovima.

Posthumno objavljeni film "Furious 7" zaradio je 384 miliona dolara na blagajnama kina širom svijeta tokom prvog vikenda prikazivanja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: