Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj što Hanka šuplju baca, svaki bajram isto, Halid na federalnoj i Hanka u kuci, nikad niko i nigdje nije slavio bajram , samo jeste Hanka
Otkad je ona mjera?
Dobri smo mi ikako kakav nam je narod i komentari. Toliko mržnje i malicioznosti na ovom klixu uzas.
Bolje da ste objavili clanak na koji je nacin Muhammed Allahov poslanik slavio bajram, da objasnite raju da to nije bilo uz dernek i muziku, pive, seljakljuke raznorazne koje nailazimo na nasim prostorima, harmonike i druga preseravanja, dok ostalih dana u godini se zivi poput ateista.
hanka je uvijek bajram u kafani sa flasom viskija slavila a sad glumi hanumu
Gdje joj je sin narkoman
Sta ona soli pamet!!! Kao da niko nikad nije slavio Bajram. BTW... Bajram se podijeli a ne slavi. Sve vjernici na baterije.
Koga briga?!
hoce li i sincina slavit danas?
Mene jedino interesuje jeli Hankina Bajramska slava slicna onoj HDZ-ovoj nedavno uprilicenoj u Mostaru. Specijalni gost upravo ona..!
Izvinjavam se, ne u Mostaru nego u Ljubuškom "Ljepa naša" tralalalaaaa
Dosta te je Hanko...
Vala mi je pun Q vas koji jedva čekate da popljujete naše velikane...
Jel joj onaj sin tutkun i sad puši drogu ??
Ovi iz aščinice mi nešto vrte glavom,što li?
Suplja
Hanka kafanska pjevacica soli pamet o Bajramu....e na sta je ovaj svijet spao
@Klix zašto niste objavili kako se slavi Bajram kod moje kone Zilhe?!