Independent o Ekremu Jevriću
0
Kako je balkanski Borat dotakao zvijezde
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imbecille giovanni .... prosto da covjek ne povjeruje da 90 % ruralnog stanovnistva chini sadasnju populaciju i dijaposre i bih :((
urodenici sa balkana se stide ekrema, bas cudno, s njim i bez njega najveca ste olos
MOŽDA EKREM I NE ZNA PJEVATI ALI JE IMAO HRABROST DA POKUŠA.KRITIČMARI DUVAJTE GA.
nemate vi pojma ekro je mafijosa sandzacka mafija u new yorku ga drzi (nezezam se ) jaki su samo tako ima oko 30 000 sandzaklija u new yorku sto su dosliprije 30-tak godina.... jeste li vidjeli ekrema u reklami dolce & gabbana gdje glumi krojaca za njihove manekene... ekrem je pun kesha pogledajte mu samo skupocjena odjela nijedno nije ispod $ 7 000
@ekrem - menoj da psujes. ne budi primitv! tako ne rade pravi bosnjaci. jedna takva nacija sa takvim dostignucima kao sto us piramide, vehabije, etc. mora vise demokratije pokazati!
staje?stid vas,kao? evo.ja sam ponosan na svoga sunarodnika ekrema, on i purasevic su nastavljaci mog izuma-turbo bluza i zdrave zaebancije-a ja vam nisam kriv sto u vapaju covjeka pritisnuta,sto klasicnim,sto liberalnim kapitalizmom ne prepoznajete istinsku emociju... neka,jos koja godina,pjevacete vi svi istu pjesmu... hiposizik-metafizik voli vas vas rambo amadeus,iako nisam siguran da to zasluzujete
ekremova pjesma nije pjesma imigranata -to je pjesma savremenog drustva -tako radi svaki englez,kanadjanin ,australijanac,njemac itd -to je jauk za slobodnim vremenom koji ne mozes priustiti jer se boris za egzistenciju JEDINI LAGODAN ZIVOT JOS MOZES NACI U BOSNI I HERCEGOVINI JER ZAOSTAJE ZA RAZVIJENIM SUROVIM SVIJETOM LOS PREVOD TEKSTA ZIMONJICKO
yeebeem vam maateer svima koji se stidite naseg Ekice, naseg bosnjaka. sta ima veze sto nema zuba, nejmam ni ja pa zivim.
ne slazem se. tipicna c3tnicka glupa propaganda prolazi, mada je glupa i tesko povezati bosance sa ovim ekremom, u c3tnickom umu je uspijeh, taj dio mi se ne svidja. ako imas ista u glavi, c3tnici pokusavaju pretvoriti njihov ratni kriminal na balkanu u anti-talibanski rat, mada je cinjenica da su pokusali ubiti svakog katolika u cijelom vukovaru. vjeruj ti c3tnicima i dalje, ja necu... a izgleda da ni zapad ne vjeruje c3tnicima, cak su i oni pametniji od tebe :)
ispravka *dozivjela
Mora da je bolan taj tretman, kad vam \"Englez\" nije to oprostio hahaha
Ti si prva osoba koja je dizovjela halucinacije zbog tretmana h emoroid a. A kada ces konacno javiti broj zdravstvenog osiguranja da naplatimo uslugu i vratiti instrument. Nemoj ga stavljati u otvore tijela, jer mi nismo odgovorni za moguce pozlijedjivanje!
ako je to sto ti pricas tacno (a mislim da jeste), onda se samo moze zakljuciti da su i mediji koji potenciraju tu pricu na ovaj ili onaj nacin neciji agenti?
@englez covjek nema veze sa bosnom i bosancima.
procitaj malo pazljivije, engleske medije pokusavaju ponistiti c3tnicke aspiracije, kategorisanjem ekrema u smijeru koji ne predstavlja cijeli narod..... sretni smo sto su bosanci uspijesni na zapadu pa se mogu odbraniti cak i od c3tnickih folova.