Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izudin je dobar narator,covjek koji dokumentarce Avde Huseinovica svojim glasom i emocijom cini nekako drugacijim,hvala vam za sve
Pa sta ako je kupio. Kupio za svoje pare snima po Srbiji i treba mu.
Ja svuđe nosim svoju zlatnu kaşik.
Car!!!!!
Izudin je obicni nacionalista
legenda :)
marketing je cudo
Kada je turčin čuo kašika 😱😱😱 odmah pozvao Erdogana, kaže, hoće još kašika
Devojko... Moji ljudi su poolicija i poso him je da se bavu tijem problemom
Je li neko gledao njegov noviji film 2019. godine: Love Pain Sevdah. Tu mi se pojavila odjednom jaranica iz škole, kao da sam je privukao preko zakona atrakcije da se odjednom stvori u filmu. I mama mi se pojavila u drugom filmu, nasred Sarajeva. Kad kaže Izudin onom debelom liku 'jel to prijetnja?' Onaj isti debelac što je glumio u Teško je biti fin, drogeraš, mafijaš. Da mi se drugarica i mama pojave u filmu privukao sam preko klix forum - filozofija - o zakonu atrakcije (novi post)
vrh humor stare mi haha
Imamo samo obicne kasik zlatne su vam na vrece donirane prije 30 godina🤣🤣🤣