Ne propustite
27

Kako doći do pozivnice za event godine? John Jameson vas poziva u svoj Happy Shelter

Sponzorirani članak
Sretnici koji su imali priliku biti na nekom od događaja koje je organizirao John Jameson, složni su u jednom - doživjeli su nevjerovatno iskustvo i zabavu sa vibrom koju je teško nadmašiti.

Kao što je već poznato, najpoznatiji irski whiskey sa sobom donosi i dozu mistike koja neće izostati ni ovaj put, a sada vam s ponosom najavljujemo event koji će 4. marta biti održan u Sarajevu pod nazivom Jameson Happy Shelter - uz parolu Safe Place For A Great Party.

Gospodin Jameson svaki put uspije podići ljestvicu za nivo više i nadmašiti prethodni event koji nosi njegovo ime, a to namjerava napraviti i ovaj put. Dugo smo i pažljivo birali mjesto gdje ćemo ugostiti više od 400 ljudi, ali lokacija će za sada ostati tajna. Jedino vam možemo otkriti to da naš glavni grad ne pamti sličan događaj. To je još jedan od razloga zašto biste trebali biti dio ove priče, a lokaciju možete saznati ukoliko dobijete pozivnicu koja vrijedi za dvije osobe.

Vjerovatno se već pitate kako doći do nje? Sve što trebate je zapratiti Instagram stranicu Jameson BH i pratiti naše objave. Također, do pozivnice za još jedan kultni događaj možete doći i kroz komunikaciju s nekim od najpoznatijih bh. infulensera i poznatih lica poput Dragana Marinkovića Mace, Marija Drmaća, Nene Svjetlanovića, Azre Fazlić, Kenana Suljagića, Mirze Dedovića, Milice Grgić, Tarika Mulaomerovića i Kenana Cikotića.

Ipak, zvijezda večeri bit će, naravno, Jameson whiskey u glavnoj ulozi, a sigurni smo da ćete bez problema pronaći nešto za sebe. Očekuje nas vrhunska live svirka, a s obzirom na to da će zabava trajati dugo u noć Jameson će još jednom pokazati zašto je najbolji domaćin i osigurati gastro kutak koji će upotpuniti doživljaj i dodatno zadovoljiti svačije nepce.

Nakon svega navedenog, sigurni smo da s velikim nestrpljenjem iščekujete Jameson event, a dok se pripremamo da na najbolji način najavimo proljeće, potrudite se da osigurate svoju pozivnicu na vrijeme tako što ćete nas zapratiti na društvenim mrežama, jer broj mjesta je ograničen!

Bitno nam je da ste dobro raspoloženi i da ste punoljetni, a sve ostalo prepustite nama. Budi drug, proširi krug.

Vaš gospodin John Jameson.