Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mašala devet banki i neka je sa'srećom rođendan. Vidiš šta znači ne naginjat se kroz prozor, promaha je zlo. Džaba po doktorima hodati ako se neŠ od promahe pripaziti.
Zvuci kao jako lijepo vrijeme. Svaka je mladost lijepa.
Jel ono Bebek 55 ima?
@chelo 74 mislim
Sve je to lijepo, ali sto to prisvaja bebek sebi? Nema veceg lažnjaka i bezveznjaka od njega, i jadnijeg karaktera. Bregi sve pohvale, a pjevaci su nebitni. Rezervni dijelovi. Dokaz tome je uspjeh koji su svaki posebno pokazali nakon raspada. Brega pjeva po svijetu sa orkestrom, a pjevaci bivsi kokošare i žive od mrvica stare slave.
@uspravni ... jebbo te taj šuppak, sviro gitaru. da si bar reko ipe ivandić. dugmići bez bebeka su karrina.
Ima na youtube snimak bebeka kako joj pjeva od prije 10 god!Extra je
90 godina samo zato sto se nije naginjala kroz prozor
Long life Selma, long life Bebek 👍
Dsretan rodzendan Selma .
Uzivao sam u pjesmama "dugmica" naravno nisam znao kako je napisana a Selmi zelim sretan rođendan🌹🌹
Junakinja, borkinja, plivkinja, šetnica, vidjelica.......danas, gibajući se šetnicom bio sam vidjelica da čovjek slzša krugoval na međunožnom guralu....
„Selma“ je prelijepa pjesma. zamislite kakve li bi jos lijepe pjesme imali da su ostali skupa. Ovako samo , sretan ti rodjendan Selma!
Ili uopste ne.. Najljepse stvari poticu iz nedostatka.