magazin
9

Promo / Još mjesec dana do završetka Grand kafa nagradne igre "Vidim ti siguran dobitak"

Sponzorirani članak
Foto: D. S./Klix.ba
(Foto: D. S./Klix.ba)
Tačno na polovini trajanja programa lojalnosti Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak“, novinarima se obratila brand menadžerica Grand kafe za Bosnu i Hercegovinu, Jasna Čizmić i prisutne upoznala sa tokom programa, pravilima i vrijednim poklonima koje je Grand pripremio za svoje vjerne potrošače.

"Sretna sam da se ovaj program lojalnosti Grand kafe organizuje već peti put na prostoru Bosne i Hercegovine. Kvalitetnim posuđem renomirane fabrike "Metalac" smo već obradovali mnogobrojne dobitnike širom Bosne i Hercegovine, jer su brojni pokloni već pronašli put do vjernih konzumenata tog divnog napitka, a ostali čekaju da pošaljete svoje kodove iz pakovanja Grand Gold kafe i da budu isporučeni na vašu kućnu adresu.Ostalo je još mjesec dana do završetka našeg velikog programa lojalnosti te pozivam sve da unose kodove i skupljaju potrebne bodove za prelijepo Metalac posuđe.Uživajte u vašem omiljenom, dobro poznatom mirisu i ukusu Grand kafe Gold koja vas i ove godine nagrađuje za povjerenje."– izjavila je Jasna Čizmić, brand manager Grand kafe za Bosnu i Hercegovinu.

Svako pakovanje Grand kafe Gold ima odštampan jedinstveni alfanumerički kod u unutrašnjosti promo pakovanja (100g – 1 bod, 200g – 2 boda, 500g – 5 bodova). Kodove sa promo pakovanja, potrebno je unijeti na internet stranici www.grandkafa.ba. Kada učesnik sakupi dovoljan broj bodova, potrebno je da na web adresi www.grandkafa.ba na kojoj je otvorio svoj korisnički nalog, odabere željeni poklon koji će mu biti dostavljen na kućnu adresu. Za sakupljenih 15 bodova na poklon dobijate džezvu, za 30 šerpu sa drškom, za 40 tepsiju, dok vam za 50 sakupljenih bodova Grand kafa Gold poklanja veliku Metalac šerpu sa poklopcem u jedinstvenom dizajnu.